• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test ciazowy

dombor2301

Zaciekawiona BB
Cześć Kochane! Po roku starań i odpuszczeniu nerwów i stresów ten miesiąc byl zupełnie inny niż caly poprzedni rok. Dlatego pocichaczu wiąże z nim nadzieje. W sobotę zrobilam test - niestety negatywny. Okres przypada w środę. Czy istnieje szansa, że test jeszcze nie wykrył i jest jeszcze ciut szansy?

reklama
Cześć Kochane! Po roku starań i odpuszczeniu nerwów i stresów ten miesiąc byl zupełnie inny niż caly poprzedni rok. Dlatego pocichaczu wiąże z nim nadzieje. W sobotę zrobilam test - niestety negatywny. Okres przypada w środę. Czy istnieje szansa, że test jeszcze nie wykrył i jest jeszcze ciut szansy?
No jak odpuściłaś to moja szklana kula mowi ze na bank się udało!

Jeżeli masz nieregularne cykle to może faktycznie jeszcze być negatywny, u mnie tak było właśnie. Powtórz test to bd miała pewność, albo beta Hcg krwi

Powtorz w środę test lub zrób betę :)
Zależy ile dni od stosunku minęło.
Ciężko powiedzieć bo akurat te dni wszystkie płodne nawet napoczatku nie wiedząc cieszyliśmy się mężem sobą tak jak na początku naszego związku :) Wiecie motylki w brzuchu itd. Po tym jak odpuściłam w głowie to sex nagle zaczal bys magiczny jak kiedyś, a nie ze znow w kalendarzu wypada to trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry