letniamamusia
Aktywna w BB
Niestety , ale facelle mi takie cyrki pokazuje co miesiąc. Jesli to ciąża to już popołudniu będzie kreska wyraźniejsza
Popieram, lepiej narazie nie nastawiać się, tylko zrobić ponownie test, bo mnie również oszukiwały.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety , ale facelle mi takie cyrki pokazuje co miesiąc. Jesli to ciąża to już popołudniu będzie kreska wyraźniejsza
na pierwszy rzut oka nic nie widziałam, potem faktycznie dostrzegłam cień, może fabryczny, a może nieCzy ja mam zwidy czy tam jest cień ?
Wczoraj powinnam dostać okres nadal go nie ma i się nie zapowiada ale z tego co wiem to po hormonach mogę sobie na niego poczekać :/ wolałabym żeby już był i zacząć w kolejnym cyklu starania
Pytanie,czy wczorajszy test na 100% był negatywnyWiem ale wiara w pierwszy cykl byłaPytanie teraz kiedy mam się zgłosić na konsultacje do ginekologa jeśli okres się nie pojawi dodam, że w 15 dniu cyklu byłam na kontrolnym USG po odstawieniu i cytologii
Byłam na konsultacji u ginekologa na USG ciałko żółte więc owulacja musiała być jakiś nie dawnoPytanie,czy wczorajszy test na 100% był negatywnyw dwóch ciążach biochemicznych miałam przyzwoite kreski 10dpo i cień w dniu planowanej miesiączki. Zwykle wtedy do 3-4 dni przychodził spóźniony okres
. Także na dwoje babka wróżyła... Skoro dzisiaj wyszedł negatyw to daj sobie kilka dni, może coś ruszy