Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A druga taka biała co to jest ? W pierwszej ciąży wychodziła biała biel albo szara pierwsze testy . Dopiero po paru dniach różowaTutaj nic nie ma.
Ale kreska powinna być rózowa.A druga taka biała co to jest ? W pierwszej ciąży wychodziła biała biel albo szara pierwsze testy . Dopiero po paru dniach różowa
Może i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży synAle kreska powinna być rózowa.
Miałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałamMoże i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży syn![]()
kupiłabym na twoim miejscu jeszcze 1-2 testy i je zrobiłaMiałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałam
Co oznacza tylko to, ze na etapie robienia pierwszych testów ciąży jeszcze nie było, za to ruszyła później i dlatego potem miałaś kreskiMiałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałam
Może i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży syn![]()