reklama

Test dodatni czy ujemny? 29 dc

arjot

Zaciekawiona BB
968717
968716

reklama
reklama
Ale kazda z nas przechodzi bete 54 i nizsza bo ona rosnie sobie stopniowo. I moze byc i beta 6 przy prawidlowej ciazy jezeli przez 48h przyrosnie o 66%. Nie ma co panikowac.
Tak dokładnie trzeba poczekać , ciąża jest ale niewiadomo czy nie biochemiczna ,
Powtórz po 48h potem znów i będzie pewność ;) ja przy becie 54 miałam ciążę biochemiczna ;(

Ale kazda z nas przechodzi bete 54 i nizsza bo ona rosnie sobie stopniowo. I moze byc i beta 6 przy prawidlowej ciazy jezeli przez 48h przyrosnie o 66%. Nie ma co panikowac.
Tak oczywiście nie mówię że nie , jedynie co mówię o tym żeby nie nastawiać się jakoś super i nie mówić o tym rodzinie bo potem jest przykre rozczarowanie, ja bardzo płakałam i dlatego radzę autorce poczekać i sprawdzić dokładniej ;) i wierzyć że tym razem się uda trzymam kciuki

Zgadzam się ja miałam betę tak jak pisałam 2.9 i co jest dobrze :) nie sprawdzałam nawet przyrostu bo nasatwilam się że brak ciąży a ten wynik to z poprzedniego miesiąca. A miesiąc wcześniej miałam wynik 2.0 i to była biochemiczna.

Tak oczywiście nie mówię że nie , jedynie co mówię o tym żeby nie nastawiać się jakoś super i nie mówić o tym rodzinie bo potem jest przykre rozczarowanie, ja bardzo płakałam i dlatego radzę autorce poczekać i sprawdzić dokładniej ;) i wierzyć że tym razem się uda trzymam kciuki

Rodzina na pewno nie dowiedziałaby się wcześniej niż po wizycie na której usłyszałabym serduszko :)
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze, kolejna beta w poniedziałek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry