Puchatymis
Fanka BB :)
Tak tak my się staramy o rodzeństwo od rokuJeśli chcesz żeby urosła to tego właśnie Ci życzę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak my się staramy o rodzeństwo od rokuJeśli chcesz żeby urosła to tego właśnie Ci życzę![]()
Nie No ostatnio 29-31 to tak standardowo. 2 miesiące temu w 34 dc. Prawdę mówiąc nie potrzebnie się łudzę … zobaczymy jutroZdecydowanie, beta z krwi potwierdzi albo wykluczy, chyba, ze owulacja była po 22dc ale to bym raczej wykluczyła, No chyba ze masz bardzo nieregularne cykle.
Jak to się mówi, niestety - biel vizira, chociaż gdybys była tak zdesperowana to byś dodała to zdjęcie na temacie „czy ten test jest pozytywny” bo widać testowa, ale niestety - szara
Ojej to ja tam nawet testowej nie widzę. Nieeee, jak jest cien a się czasem zdarzył to wisdomo człowiek myśli A MOŻE JEDNAK ale w takim wypadku gdzie ewidetnie No nie chce być inaczej to nie będę się czarowaćJak to się mówi, niestety - biel vizira, chociaż gdybys była tak zdesperowana to byś dodała to zdjęcie na temacie „czy ten test jest pozytywny” bo widać testowa, ale niestety - szara![]()
Ooo No to trzymam kciukiJa wczoraj 29 DC (mniej więcej mam 30-32 dni) test tak samo bieluśki. Póki co nie mam testów w domu , zrobię jutro jak okres nie przyjdziefajnie by było jakby nam się udało
![]()
No może cień tak pada i moje oczy robią psikusaOjej to ja tam nawet testowej nie widzę. Nieeee, jak jest cien a się czasem zdarzył to wisdomo człowiek myśli A MOŻE JEDNAK ale w takim wypadku gdzie ewidetnie No nie chce być inaczej to nie będę się czarować![]()
No może cień tak pada i moje oczy robią psikusażyczę dwóch kresek za miesiąc
![]()