G
guest-1680456925
Gość
Na zdjęciu nic nie będzie widać, zrobię kolejny 25.01. Zdecydowanie za wcześnie na testy.pokaz ten test![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na zdjęciu nic nie będzie widać, zrobię kolejny 25.01. Zdecydowanie za wcześnie na testy.pokaz ten test![]()
negatyw niestetyNa zdjęciu nic nie będzie widać, zrobię kolejny 25.01. Im dłużej patrzę tym bardziej przekonuje się, że wmawiam sobie coś a ogolnie zdecydowanie za wcześnie na testy.
No właśnie wiem, ogolnie liczac nawet od dnia owulacji i zakładając, ze paski mowią prawde(robilam je od 6.01 i pierwszy mocno wybarwiony wyszedł 10.01) dzis mija 7 dzień od mozliwego zapłodnienia, także nie spodziewalam się pozytywu. Mam delikatne pobolewanie podbrzusza ale to bardziej takie uczucie, ze cos tam sie dzieje niz ból i pełniejsze piersi, więc czekam na rozwoj sytuacji.negatyw niestety
mi od dwóch dni testy owu wychodziły pozytywne dzisiaj rano skok temperatury na 37.10. Zobaczymy za 2 tygosniwNo właśnie wiem, ogolnie liczac nawet od dnia owulacji i zakładając, ze paski mowią prawde(robilam je od 6.01 i pierwszy mocno wybarwiony wyszedł 10.01) dzis mija 7 dzień od mozliwego zapłodnienia, także nie spodziewalam się pozytywu. Mam delikatne pobolewanie podbrzusza ale to bardziej takie uczucie, ze cos tam sie dzieje niz ból i pełniejsze piersi, więc czekam na rozwoj sytuacji.