Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten że zdjęcia po prawej jest pozytywny. Nie musisz już więcej robić testów, bo robi się je do pierwszego pozytywnego. Owulacja wystąpi w ciągu 24-36h.Witam,
Pierwszy raz robię testy owulacyjne. Pierwszy był zrobiony wczoraj 12dc, a drugi dziś 13dc. Wydaje mi się, że test z dzisiejszego dnia jest pozytywny. Czy zrobić jeszcze jutro dla potwierdzenia?
Pozdrawiam
Ten po lewej pozytywny i tak jak koleżanka wyżej napisała - testy robi się do pozytywu a później już nieWitam,
Pierwszy raz robię testy owulacyjne. Pierwszy był zrobiony wczoraj 12dc, a drugi dziś 13dc. Wydaje mi się, że test z dzisiejszego dnia jest pozytywny. Czy zrobić jeszcze jutro dla potwierdzenia?
Pozdrawiam
W sobotę będzie 8 dpo, czyli idealnie na badanie progesteronu. Co do zawracania uwagi, 100 procent pewności daje tylko monitoring.Super. Dziękuje za pomoc. Powiedzcie mi czy w przyszłą sobotę to będzie 21dc i prawdopobnie jakieś 7 dni po owulacji mogę zrobić badanie progesteron, żeby sprawdzić czy była owulacja? Czy to za wcześnie? Tylko w sobotę pasuje mi, żeby podjechać do laboratorium. To jest nasz pierwszy cykl starań i nigdy wcześniej nie zwracałam uwagę czy mam owulacje co miesiąc
Z tego co mi wiadomo to nie. Pęcherzyk może zamienić się w ciałko żółte i wydzielać progesteron, a komórki jajowej nie będzie. Poczytaj np o luf.A wynik progesteronu nie daje 100 % pewności ?