reklama

Test owulacyjny - pozytywny?

Aleksandra96

Fanka BB :)
Cześć staramy się z mężem o dziecko, po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych mam bardzo nieregularne miesiączki, 28, 36 a nawet 58 dni. Dlatego w tym cyklu postanowiłam sprawdzić testy owulacyjne. Myślicie że dnia 4.11 miałam owulację czy druga kreska jest jeszcze za słaba w porównaniu do drugiej? :) Pozdrawiam :)

Załączniki

• IMG_20221107_063728-02.jpeg
    IMG_20221107_063728-02.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 542
reklama
reklama
Cześć ;) myślicie że to pozytywny test owulacyjny ? Dzisiaj mam bardzo wodnisty śluz i stwierdziłam że zrobię test ... Wynik taki jak widać .. jutro kupię następne testy( te były ostatnie) i się przetestuje jeszcze raz. Jestem zdziwiona bo myślałam że owulka będzie dopiero w okolicach 22 grudnia ale może znowu coś się poprzesuwało :)
IMG_20221211_222304-01.jpeg

Cześć ;) myślicie że to pozytywny test owulacyjny ? Dzisiaj mam bardzo wodnisty śluz i stwierdziłam że zrobię test ... Wynik taki jak widać .. jutro kupię następne testy( te były ostatnie) i się przetestuje jeszcze raz. Jestem zdziwiona bo myślałam że owulka będzie dopiero w okolicach 22 grudnia ale może znowu coś się poprzesuwało :)
Zobacz załącznik 1473613
To są jeszcze negatywne testy. Pozytyw będziesz miała jeżeli oby dwie kreski będą co najmniej tej samej intensywności koloru

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry