Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jakim cudem? I dlaczego czasem? Jakieś wiarygodne źródło?Owulaki czasem podają pozytyw.
Nie mam wiarygodnego źródła na teraz oprócz tego.Ale jakim cudem? I dlaczego czasem? Jakieś wiarygodne źródło?
Pozytyw. Gratulacje!Coś się zawiesiło. Zrobiłam test ciążowy pierwsze zdjęcie od razu po a drugie po 5 minutach
Bobasa gratuluję. Ale niestety to żaden dowód. Lh czasami utrzymuję się długo, a jak się człowiek stara to może trafić się ciąża.Nie mam wiarygodnego źródła na teraz oprócz tego.
Owulaki mi wychodziły pozytywne.
Czytałam, że plik lh jest w swojej budowie jest podobny do b hcg. Zobacz załącznik 1273324
Zagadzam się z tobą. Poprostu, czasem są pozytywne przed ciąża. Jednak to ruletka. Dla tego napisałam, że czasem dają pozytyw.Bobasa gratuluję. Ale niestety to żaden dowód. Lh czasami utrzymuję się długo, a jak się człowiek stara to może trafić się ciąża.
Gdyby faktycznie lh i beta były na tyle podobne, aby testy owu mogły potwierdzać ciążę to byłoby to regułą. A nie sprawdzało się u jednych, a u innych nie.
Są kobiety, które mają poytwne testy owu, a mimo to @ przychodzi i takie, które mają negatywne testy owu, a ciąża jest. Wszystko zależy od ilości lh wytworzonego przed owu i tym jak szybko "zniknie" z organizmu.
No chyba nie zrozumiałaś do końca o co mi chodzi. Gdyby testy owulacyjne mogły potwierdzić ciążę, to by ją potwierdzały ZAWSZE. A nie tylko czasami. To nie jest ruletka, to jest przypadek. Lh długo wysokie w cyklu zakończonym ciążą. Gdyby to miało znaczenie, każdy cykl z ciążą charakteryzował by się wysokim lh, a tak nie jest.Zagadzam się z tobą. Poprostu, czasem są pozytywne przed ciąża. Jednak to ruletka. Dla tego napisałam, że czasem dają pozytyw.
Starałam się 7lat. I nie chce dawać fałszywej nadziei. Tylko mówię, że różnie bywa.