• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny, starania, pomozcie.

Tego nie wiem bo kiedyś robiłam testy owu przez pół roku i tylko w jeden miesiąc pokazał mi pik LH ale się nie udało. Później robiłam w zeszłym roku w czerwcu owulacyjne clearblue różowe to się udało ale w 9tc puste jajo plodowe poronilam w domu dzięki tabletkom. I od dzisiaj zaczynam robić testy (mam nieregularne miesiączki i muszę zacząć zaraz po okresie aż do pozytywnego później już nie robię).

Życzę Ci aby Ci się udało, trzymam kciuki !

Ja już w tym cyklu tez nie będę robić testów owu. poczekam teraz i zrobię ciążowy.
Ja mam juz 2 dzieci w wieku 8 i 13 lat. i marzyłam zawsze o trójce. W międzyczasie brałam tabletki anty i strasznie mi się cykl rozregulował, w ogóle miesiączki nie miałam po odstawieniu. Teraz od pół roku mam co 32-33 dni. Zobaczymy.. A z moją pierwszą córką, nie wiem kiedy zaszłam w ciążę, nie było starania, a z drugą, bolał mnie jajnik, i wtedy spróbowaliśmy i się udalo.

reklama
Jesli współżyłas w czwartek i dzis tez to masz szanse. Nie patrz na testy tylko współżyje co dwa dni.
Jesli masz cykle 32, to od 12 dnia cyklu potencjalnie zaczynaja sie dni płodne wiec od 12 działajcie a napewno sie uda ( jeśli juz masz owulacje). Bo czasem sa niestety cykle bezowulacyjne.
A jak sluz? Zauważyłaś juz cos? Nie odczuwasz ze masz wilgotno?

Ostatnia edycja:
Życzę Ci aby Ci się udało, trzymam kciuki !

Ja już w tym cyklu tez nie będę robić testów owu. poczekam teraz i zrobię ciążowy.
Ja mam juz 2 dzieci w wieku 8 i 13 lat. i marzyłam zawsze o trójce. W międzyczasie brałam tabletki anty i strasznie mi się cykl rozregulował, w ogóle miesiączki nie miałam po odstawieniu. Teraz od pół roku mam co 32-33 dni. Zobaczymy.. A z moją pierwszą córką, nie wiem kiedy zaszłam w ciążę, nie było starania, a z drugą, bolał mnie jajnik, i wtedy spróbowaliśmy i się udalo.
Jeden plus że masz już 2 dzieci więc nie masz takiego parcia gorzej z kobietami które się starają zachodzą i tracą albo wogule nie zachodzą i jeszcze w domu żadnych dzieci nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry