TakaJa1020
Fanka BB :)
Czy jest mozliwe, że cały cykl mi takie 2 kreski będą wychodzić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam dzisiaj dopiero 5dc jestem po poronieniu w kwietniu.też jestem ciekawa, daj znaća który masz teraz dzień cyklu?
Ja jedynie co słyszałam to tylko tyle że jak wychodzą testy owu cały czas pozytywne to może mieć to związek z pcos tak samo same negatywne testy ale też na dwoje babka wróżyła bo ja nie mam PCOS a kiedyś 5 cykli z rzędu nie miałam piku lh.Czy jest mozliwe, że cały cykl mi takie 2 kreski będą wychodzić?
okej rozumiemJa jedynie co słyszałam to tylko tyle że jak wychodzą testy owu cały czas pozytywne to może mieć to związek z pcos tak samo same negatywne testy ale też na dwoje babka wróżyła bo ja nie mam PCOS a kiedyś 5 cykli z rzędu nie miałam piku lh.
Przeważnie się robi do pierwszego pozytywnego i więcej się nie robi bo moga wychodzić jeszcze kilka dni pozytywne to też zależy od kobiety.
to czekamJa sie na testach nie znam.
Ale jak współżyłas od 10 dc i czułaś cos w 18 dc to szanse sa duze
a jaką masz aplikację?Ja jak robiłam testy owulacyjne to nie udawało się zajść.robilam je głównie z ciekawości kiedy pokaże owulacje i jak to się będzie miało z tym co pokazuje aplikacja. Jak nie robiłam to od razu się udało. Testy owulacyjne tez pokazują wczesna ciąże. Kiedy już wiedziałam ze jestem zrobiłam jeden który mi został to linia testowa wyszła dużo ciemniejsza od tej kontrolnej. Jakby odwrotnie niż przed owulacja
Kurcze nie pamietam jak nazywała się w androidzie. Chyba kalendarzyk miesiączki czy coś takiego. Na iPhone jest pod nazwa p.c ikonka to taki kalendarz z kwiatkiem