młoda1994
Fanka BB :)
A skąd masz pewność że będzie owu? Testy ci tego nie gwarantują że komórka jajowa się uwolni. Test owu pokazuje tylko pik LH nic poza tym.Dzisiaj dwie kreski obie mocne więc będzie owulacja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A skąd masz pewność że będzie owu? Testy ci tego nie gwarantują że komórka jajowa się uwolni. Test owu pokazuje tylko pik LH nic poza tym.Dzisiaj dwie kreski obie mocne więc będzie owulacja
Czyli najlepiej sprawdzić jak jest ten pik to pójść na usg do gina? Czy usg też nie bardzo pokaże czy jest owu?A skąd masz pewność że będzie owu? Testy ci tego nie gwarantują że komórka jajowa się uwolni. Test owu pokazuje tylko pik LH nic poza tym.
No najlepiej to monitorować u ginekologa , można to sprawdzićCzyli najlepiej sprawdzić jak jest ten pik to pójść na usg do gina? Czy usg też nie bardzo pokaże czy jest owu?
Tak naprawdę nic nie daje nam gwarancji czy owu będzie czy nie. Bo nawet dość często spotykane jest ze na usg nie ma pęcherzyka dominującego albo wogule nie ma a w tych cyklach się udało zajść w ciążę.Czyli najlepiej sprawdzić jak jest ten pik to pójść na usg do gina? Czy usg też nie bardzo pokaże czy jest owu?
Ja się uczę też tych testow ale z tego co dziewczyny bardziej doświadczone w tym piszą to robi się do pierwszego pozytywnegoTak właśnie wyglądaOby się udało
A u mnie przez 3 dni były mocne w sumie kreski, tego samego trzeciego dnia kilka h później juz blada, więc coś robię nie tak z tymi testami albo owulacja minęła i ten pik przegapilam albo z poczucia wnioskujac nie było jej wcale. Jak przyjdzie nastepna miesiączka to będę się uczyć je robić w nowym cyklu.
A dzięki za infoTak naprawdę nic nie daje nam gwarancji czy owu będzie czy nie. Bo nawet dość często spotykane jest ze na usg nie ma pęcherzyka dominującego albo wogule nie ma a w tych cyklach się udało zajść w ciążę.
Jeżeli masz regularne cykle to po max 8 dniach można zbadać progesteron i jeśli wynik będzie 10 i więcej to owu była a jak poniżej 10 owu nie było.
Mi wg aplikacji wychodzi 30.06 owu i akurat wtedy będę u gina i zobaczymy. Poza tym działam z testami.No najlepiej to monitorować u ginekologa , można to sprawdzić
Tak, tak, tylko ja będę chciała też sprawdzić czy potem ten pik się utrzymuje czy nieJa się uczę też tych testow ale z tego co dziewczyny bardziej doświadczone w tym piszą to robi się do pierwszego pozytywnego
A jak się nazywa ta aplikacja? Jest darmowa?Mi wg aplikacji wychodzi 30.06 owu i akurat wtedy będę u gina i zobaczymy. Poza tym działam z testami.