• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny

reklama
Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?
Wielu kobietom to pomoglo a tym bardziej tym ktore mialy i mają nieregularne dlugie cykle i wszystko jest pogmatwane co do symptomów.. Np nir zauważają sluzu plodnego. Ale najlepiej robic wtedy po 2 testy roznych firm jak sie zaczyna rozpoznawac swoj organizm pod tym wzgledem. Albo po prostu sprawdzone przez kogos innego.

reklama
Nie ja nie umiem czytać tylko Ty szukasz rozrywki, a ja Ci jej dostarczam [emoji2296]
Głupie pytanie= głupia odpowiedź [emoji41]
Bardzo to przykre .. myśląc że ktoś szuka jakieś „rozrywki” tylko dlatego że zada pytanie…Ja osobiście nigdy takich testów nie stosowałam ponieważ nie musiałam i myślałam że to tylko „szkoda pieniędzy” bo większość kobiet zna swój organizm i powinna wiedzieć kiedy są dni płodnie a kiedy nie. Ale tu miłe Panie nie były tak złośliwe i udzieliły mi normalnej odpowiedzi. Dziękuje 🙃

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry