Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zrobiłam tylko raz. Są lekarze, którzy nie zaliczą ciąży biochemicznej na podstawie testu ciążowego.A beta lepiej zrobić?
Hej. Pozwolę się podpiąć pod wątek. Otoz z testami owulacyjnych zaczęłam działać pierwszy raz w tym cyklu. Mam już jedna córkę, jedno poronienie za sobą, które było 2 miesiące temu i.. no właśnie i dalej staramy się o drugie dziecko. Przeczytałam już mnóstwo postów o testach. Moje cykle są nadal nieregularne, szacunkowo 30-35 dni trwają, w zależności od miesiąca. W tym miesiącu miesiączka przyszła po 30 dniach. Zaczęłam robić mimo to test odrazu po ustaniu krwawienia, w 6 dniu cyklu. Zawsze myślałam, ze owu przypada mi na 14-16 dzień, a na testach mam wrażenie se już jest pozytyw. Czy to jest wynik pozytywny 9 lub 10 dc? Czy to dopiero zmierza ku pozytywnemu? Zobacz załącznik 1358521
Według mnie jeszcze trochę. Tez myślałam ze taki to pozytywny, ale dzisiejszy test mnie wybił z tego błęduPodepnę się i ja!
Co myliscie?![]()
Kilka dni, albo półWedług mnie jeszcze trochę. Tez myślałam ze taki to pozytywny, ale dzisiejszy test mnie wybił z tego błędujeszvze kilka dni!
![]()