• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny

Witam. Jestem tu nowa. Wczoraj tj. 13.04.2026 robiłam test owulacyjny wyszły 2 kredki prawie identyczne, dzisiaj tj. 14.04.2026 test wykazał, że kreska testowa jest ciemniejsza od kreski kontrolnej. Czy to dobry znak, do starania się o dzidziusia?
1000003234.jpg

reklama
Jestem 8 dni po okresie. Więc chyba jeszcze trochę?
Możesz jeszcze dzisiaj powtórzyć drugi raz test i jutro zrobić jeden. Jak zacznie robić się jaśniejszy to znaczy że dzisiaj miałaś "pik" i owulacja powinna wystąpić w ciągu 12-36 godzin.
Nie ma znaczenia który to dzień cyklu, bo pierwsza faza może się przesuwać, to faza lutealna jest stała.
Jeżeli chodzi o starania to najlepiej dzisiaj i jutro.

Możesz jeszcze dzisiaj powtórzyć drugi raz test i jutro zrobić jeden. Jak zacznie robić się jaśniejszy to znaczy że dzisiaj miałaś "pik" i owulacja powinna wystąpić w ciągu 12-36 godzin.
Nie ma znaczenia który to dzień cyklu, bo pierwsza faza może się przesuwać, to faza lutealna jest stała.
Ok dziękuję za podpowiedź😊

Zrobiłam, jak Pani podpowiedziała zrobiony test wieczorem i wyszedł taki sam jak po południu.

reklama
Zrobiłam, jak Pani podpowiedziała zrobiony test wieczorem i wyszedł taki sam jak po południu.
To jeszcze najlepiej jutro powtórzyć, jeżeli wyjdzie jaśniejsza, to prawdopodobnie jutro będzie miała Pani owulację (po 24h od najciemniejszego testu). Dzisiejsze współżycie ma największą szansę, jutro dla "pewności" można poprawić. Powodzenia 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry