Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo to tylko statystyki ktore czeto daja falszywy wynik i ten test nie powie Ci czy dziecko jest zdrowe najwazniejsze sa USG genetyczne polowkowe i to 3 trymestru. oprocz tych zwyklych co wizyte.Ja właśnie biorę duphaston, ale mój lekarz twierdzi ze nie ma wpływu...... sama już nie wiem, będę czekać na amnio. Niestety kasy nie mam na nifty i fisha wieć 3 tyg. czekania na wynik....
Ale usg jest idealne! Dlatego sam lekarz dziwi się, że taka wysoka beta i tak duże ryzyko!
No to o to mi chodzilo:-)W teście Pappa nie może wyjść, że dziecko ma ZD, może wyjść duże ryzyko urodzenia dziecka z ZD.
Niektórzy twierdzą, ze przyjmowanie progesteronu może zafałszować wynik.
Witajcie dziewczyny.
W teście pappa wyszła mi bardzo wysoka beta hcg, aż 158,30 IU/L . Czy któraś z was miała podobny problem bądź ma?? Macie jakieś doświadczenia co może wpływać na wysoką wartość wolnej bety???
Wyników w takiej formie nie da się zinterpretować, potrzebne jest przeliczenie na jednostkę MoM, czyli medianę.Skoro juz na temat testu pappa- moze ktos podpowiedziec jak mam swoje wyniki interpretowac? W systemie widze tylko to- ogolnie bede je odbierac osobiscie ale lekarz skomentowal ze sa prawidlowe hmm? Ktos cos wie? Nigdzie zadnych norm nie moge znalezc
Aha rozumiem- dziekuje!Wyników w takiej formie nie da się zinterpretować, potrzebne jest przeliczenie na jednostkę MoM, czyli medianę.