Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niektórzy w ogóle nie robią takiego badania w ciąży, ale zgadzam się każdy za siebie decyduje.Wcześnie? Według mnie to by było jakby zrobiła kilka dni przed datą miesiączki. Zresztą.. Każdy robi jak uważa.
Wcześnie? Według mnie to by było jakby zrobiła kilka dni przed datą miesiączki. Zresztą.. Każdy robi jak uważa.Na tym etapie beta to strata kasy. Sama jak durna zrobiłam betę tak wcześnie a jakiś czas później było poronienie (gdyby nie badanie z krwi to bym pomyślała, że mi się okres spóźnił) Poczekaj chociaż tydzień zanim zrobisz badanie bety z krwi. Jakieś czas temu kupiłam zapas testów ciążowych (pinki za jakieś 4 zł za sztukę na All.) i potem tylko sprawdzałam czy kreska ciemnieje. Dopiero w okolicach 5 tygodnia poszłam na badanie z krwi, a tydzień później z wynikami byłam u lekarza. Są osoby, które robią szybko betę i równie szybko idą do lekarza, bo obawiają się np. ciąży pozamacicznej. Gdzieś tu trzeba znaleźć złoty środek, jeśli autorka się ma jakieś obawy to niech robi nawet teraz...
Niektórzy w ogóle nie robią takiego badania w ciąży, ale zgadzam się każdy za siebie decyduje.Wcześnie? Według mnie to by było jakby zrobiła kilka dni przed datą miesiączki. Zresztą.. Każdy robi jak uważa.