Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujęRyzyko skorygowane jest niższe niż podstawowe (wynikające z wieku) także nic się tylko cieszyć. To są naprawdę małe ryzyka. Jednak dla mnie to tylko statystyka, osobiście miałam wyższe ryzyko dla zd bodajże 1:245,a córka urodziła się zdrowa. Nawet mając ryzyko 1:2 są szanse,że urodzi się zdrowe dziecko,więc nie brałabym sobie tej pappy tak na głowę.
Jedno dziecko na 912, których matki mają takie same wyniki, urodzi się (statystycznie) z ZD. To dobry wynik, spróbuj odetchnąć.Hej,
Ktoś może potrafi zinterpretować te wyniki?
Czeka mnie rozmowa z genetykiem, ale dopiero 1 lutego do tego czasu zwariuje...
Dziękuję bardzoJedno dziecko na 912, których matki mają takie same wyniki, urodzi się (statystycznie) z ZD. To dobry wynik, spróbuj odetchnąć.
Ja miałam bardzo podobne wyniki skorygowane, moja gin upierała się abym robiła amniopunkcję. Ja nie chciałam, zrobiłam sanco bo też byłam zdenerwowana, synek zdrowy![]()
1:32 zD nie robilam amniopunkcji. Syn 1,5 roku zdrowyJedno dziecko na 912, których matki mają takie same wyniki, urodzi się (statystycznie) z ZD. To dobry wynik, spróbuj odetchnąć.
Ja miałam bardzo podobne wyniki skorygowane, moja gin upierała się abym robiła amniopunkcję. Ja nie chciałam, zrobiłam sanco bo też byłam zdenerwowana, synek zdrowy![]()
Cieszę się i życzę Wam dużo zdrowia i miłości1:32 zD nie robilam amniopunkcji. Syn 1,5 roku zdrowy![]()