reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test popołudniowy

Jest zdecydowanie za wcześnie by wyszło cokolwiek.
Mi najwcześniej coś na teście majaczylo 9dpo.

Co do tego ze kreska blednie z czasem. Z pewnymi tańszymi testami tak miałam szczegolnie jak byl to początek wzrostu bety ze kreska bledla a na drugi 3 dzień

reklama
Jest zdecydowanie za wcześnie by wyszło cokolwiek.
Mi najwcześniej coś na teście majaczylo 9dpo.

Co do tego ze kreska blednie z czasem. Z pewnymi tańszymi testami tak miałam szczegolnie jak byl to początek wzrostu bety ze kreska bledla a na drugi 3 dzień
myślisz ze i ja mam jeszcze szanse zobaczyć II

Wiesz, że jeśli 29. masz dostac @ to prawdpodobnie jestes dopiero 6 dni po owulacji? To nie ma szans by coś wyszło. Zrob test 27, bedzie wiarygodniejszy niż dzisiaj. Najlepiej to 29. byloby ale widzę że należysz do tych niecierpliwych :)
Ja mialam 31-33 dniowe cykle. 24dnia cyklu zrobilam sobie test dla beki, bo koleżance towarzyszyłam i mi wyszła blada kreska - wtedy bylam w szoku, bo wychodzi na to ze w tamtym cyklu owulacja była szybciej niż zakładałam. Dlatego jesli w pierwszej ciazy Ci tak szybko wyszło, to tak jak mówisz musiałaś zajsc zaraz po okresie. Moze przejdź sie do gina i zrob sobie monitoring owulacji? Wtedy mniej wiecej bedziesz wiedzieć co i jak :) Sprawdzisz od razu czy tez owulujesz, bo sie rowniez zdarza cykl bezowulacyjny nawet jak są objawy domniemanej owulacji.

Ja mialam 31-33 dniowe cykle. 24dnia cyklu zrobilam sobie test dla beki, bo koleżance towarzyszyłam i mi wyszła blada kreska - wtedy bylam w szoku, bo wychodzi na to ze w tamtym cyklu owulacja była szybciej niż zakładałam. Dlatego jesli w pierwszej ciazy Ci tak szybko wyszło, to tak jak mówisz musiałaś zajsc zaraz po okresie. Moze przejdź sie do gina i zrob sobie monitoring owulacji? Wtedy mniej wiecej bedziesz wiedzieć co i jak :) Sprawdzisz od razu czy tez owulujesz, bo sie rowniez zdarza cykl bezowulacyjny nawet jak są objawy domniemanej owulacji.
ja to w tym miesiącu to miałam covida i tak naprawdę się zastanawiam czy owulacja była 😞ale zawsze człowiek się łudZi

ja to w tym miesiącu to miałam covida i tak naprawdę się zastanawiam czy owulacja była 😞ale zawsze człowiek się łudZi
Mogla byc, a nie musiała. Organizm różnie reaguje na przeziębienia, covid itp. Ja zaszłam bedac przeziębiona i w ogole nie brałam tego pod uwagę bo gdzie, chora i jeszcze ciaza. Moja znajoma miala covida wraz z facetem, dzisiaj potwierdziło się, 6 tydzien. A 2,5 tygodnia byla na kwarantannie, przeszli to przez 3 dni ciezko, pozniej juz lzej. Dziwne to.

reklama
Mogla byc, a nie musiała. Organizm różnie reaguje na przeziębienia, covid itp. Ja zaszłam bedac przeziębiona i w ogole nie brałam tego pod uwagę bo gdzie, chora i jeszcze ciaza. Moja znajoma miala covida wraz z facetem, dzisiaj potwierdziło się, 6 tydzien. A 2,5 tygodnia byla na kwarantannie, przeszli to przez 3 dni ciezko, pozniej juz lzej. Dziwne to.
My tez mieliśmy prZez 3 dni najgorzej później już tylko lepiej. Jutro koniec w końcu kwarantanny 😁😁😁człowiek tak się ludzi czy będzie dzidzia czy nie 😋

Do góry