Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie zdarzyło się to pierwszy raz - pierwszy o którym wiedziałam bo okres spóźnił się mi 4 dni,a staramy się o dziecko więc w dniu @Już robię testy:-) bardzo to przezylam:-/Ja miałam 3 testy pozytywne, zrobiłam właśnie test i nie ma nawet cienia w poniedziałek mam wizytę u lekarza ale prawdopodobnie się wyczyściło samo
Ja bym zrobila beta hcg i po 48godz znow z krwi. W tedy do lekarza. Plamienia sie zdarzaja przy niskim progesteronie (w tedy zazywa sie luteine)Cześć Dziewczyny. Mam dziwny przypadek. 2 tygodnie temu robiłam test ciążowy tzn trzy, wszystkie wyszły pozytywnie. Poszlam do ginekologa w piątek i powiedział mi że widać tylko grube endometrium. Kazal mi zrobić test ciązowy ponownie więc zrobiłam go w sobotę rano i rowniez wyszedł pozytywnie. A tu nagle w niedzielę dostałam tak jakby okres. Nie jest tak mocny jak bywa u mnie w czasie miesiączki, ale jest. Leciały mi takie malutkie skrzepy wczoraj., dzisiaj już tylko leci krew. Nie wiem czy to się może czyści. Brzuch mnie nie boli. Proszę pomocy
Musisz zrobić bete , tylko to da jakaś odpowiedźCześć Dziewczyny. Mam dziwny przypadek. 2 tygodnie temu robiłam test ciążowy tzn trzy, wszystkie wyszły pozytywnie. Poszlam do ginekologa w piątek i powiedział mi że widać tylko grube endometrium. Kazal mi zrobić test ciązowy ponownie więc zrobiłam go w sobotę rano i rowniez wyszedł pozytywnie. A tu nagle w niedzielę dostałam tak jakby okres. Nie jest tak mocny jak bywa u mnie w czasie miesiączki, ale jest. Leciały mi takie malutkie skrzepy wczoraj., dzisiaj już tylko leci krew. Nie wiem czy to się może czyści. Brzuch mnie nie boli. Proszę pomocy
Cześć Dziewczyny. Mam dziwny przypadek. 2 tygodnie temu robiłam test ciążowy tzn trzy, wszystkie wyszły pozytywnie. Poszlam do ginekologa w piątek i powiedział mi że widać tylko grube endometrium. Kazal mi zrobić test ciązowy ponownie więc zrobiłam go w sobotę rano i rowniez wyszedł pozytywnie. A tu nagle w niedzielę dostałam tak jakby okres. Nie jest tak mocny jak bywa u mnie w czasie miesiączki, ale jest. Leciały mi takie malutkie skrzepy wczoraj., dzisiaj już tylko leci krew. Nie wiem czy to się może czyści. Brzuch mnie nie boli. Proszę pomocy