Raczej nie, ale nie w temat. Pewnie o to chodziło autorce odpowiedzi na twój postaż tak to przeszkadza, że nie ten wątek ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie, ale nie w temat. Pewnie o to chodziło autorce odpowiedzi na twój postaż tak to przeszkadza, że nie ten wątek ?
Miesiączka przyszła bo test był negatywny i beta tym bardziej. Twój wynik wynosił poniżej 1,2 a nie równe 1,2.@ przyszłaniestety. Mam jeszcze pytanko do Pań, co uważacie jeżeli już zaszłam raz w ciążę "biochemiczną" myślicie że potrzebna jest dla mnie drożność jajowodów, bo ginekolog mówi, że trzeba to wykonać i być pewnym że wszystko jest tam w porządku, co sądzicie?
@ przyszłaniestety. Mam jeszcze pytanko do Pań, co uważacie jeżeli już zaszłam raz w ciążę "biochemiczną" myślicie że potrzebna jest dla mnie drożność jajowodów, bo ginekolog mówi, że trzeba to wykonać i być pewnym że wszystko jest tam w porządku, co sądzicie?