Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
@Belka 22 mam wrażenie, że za dużo sobie wmawiasz i niepotrzebnie się nakrecasz bo na Twoim teście nie widać drugiej kreski. Zamiast pójść na betę to wolisz pisać posty tutaj a nikt z fusów wróżyć nie będzie... Serio nie wolisz mieć pewności po becie zamiast się tak zadręczać? Jeśli okres spóźnia się 5 dni to test wykryłby ciąże. Na moje to za dużo się stresujesz, czego powodem jest opóźniona miesiączka.
Sposób pisania tak samo chaotyczny i pretensje, bo ktoś radzi wyluzować... A nawet lekarze to zalecają! No cóż, nie warto czasami się odzywać bo nieważne co by się napisało, to takie osoby i tak będą brnąć w swoje zupełnie nie odnosząc się do tego, co piszą inne użytkowniczki. Tylko po co w takim razie pisać na forum?