Hej. Mam pytanie dla Was. Zrobiłam wczoraj wieczorem test i wyszedl mi pozytywny jak na zdjęciu,a dzis rano tez zrobilam i jest negatywny. Jestem 3 dni przed okresem. Czy to za wcześnie na ciążę? Dlaczego raz pokazało mi pozytywny raz negatywny test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak zobaczyłam ten test to miał widoczną lekko drugą kreskę i nie dowierzałam i przetarłam i zrobila sie tam wyżej kreskaTen test ze zdjęcia jest uszkodzony = nieważny
Czy oba testy były tej samej firmy? Jak chcesz mieć pewność idź na betę.Hej. Mam pytanie dla Was. Zrobiłam wczoraj wieczorem test i wyszedl mi pozytywny jak na zdjęciu,a dzis rano tez zrobilam i jest negatywny. Jestem 3 dni przed okresem. Czy to za wcześnie na ciążę? Dlaczego raz pokazało mi pozytywny raz negatywny test
A test o czasie odczytany ? Wygląda trochę na żółknietyHej. Mam pytanie dla Was. Zrobiłam wczoraj wieczorem test i wyszedl mi pozytywny jak na zdjęciu,a dzis rano tez zrobilam i jest negatywny. Jestem 3 dni przed okresem. Czy to za wcześnie na ciążę? Dlaczego raz pokazało mi pozytywny raz negatywny test
Odczytany w tym samym dniu. Moze tak na zdjęciu wyszło.A test o czasie odczytany ? Wygląda trochę na żółkniety
Test odczytuje się w ciągu max 5 minut od zrobienia.Odczytany w tym samym dniu. Moze tak na zdjęciu wyszło.
To widocznie nie ciąża tylko fałszywy test.Test odczytuje się w ciągu max 5 minut od zrobienia.
Jeśli odczytałaś go po czasie to zapewne jest fałszywy.To widocznie nie ciąża tylko fałszywy test.