G
guest-1674235429
Gość
Ale zrobię na wszelki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba luteina wpływa na wyniki proga ? To wtedy bez sensu, ale jesli sie myle to niech mnie ktos poprawiAle zrobię na wszelki
Tak , na pewno będzie w normie albo ewentualnie trochę wyzszy ale za wysoki ciąży nie przeszkodzi bo ja bez luteiny mam za niski zawsze lekarz mówi ze pewnie stad się wzięły wcześniejsze straty , dlatego teraz jak się staram zawsze po owulce luteina albo duphqstonTo chyba luteina wpływa na wyniki proga ? To wtedy bez sensu, ale jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi
3mam kciuki za powodzenie tym razem. Ja mialam z kolei i dupka i luteine. Poza tym mialam i clexane i acard i caly wesoly zestaw lekow.Tak , na pewno będzie w normie albo ewentualnie trochę wyzszy ale za wysoki ciąży nie przeszkodzi bo ja bez luteiny mam za niski zawsze lekarz mówi ze pewnie stad się wzięły wcześniejsze straty , dlatego teraz jak się staram zawsze po owulce luteina albo duphqston
no tak to już jest nam kobieta ciężko3mam kciuki za powodzenie tym razem. Ja mialam z kolei i dupka i luteine. Poza tym mialam i clexane i acard i caly wesoly zestaw lekow.![]()