Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwowaćTo uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwowaćTo uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanie
Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwować
A jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?To niech wróci do szkoły to się dowie. Później taki zrobi dziecko i ucieknie, bo go wiedza zawiodła.
Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalasA jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?
Ja nie mam siły... serio.Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalas
A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?No raz bez moje zgody to zrobił
Nie przegadasz . Dziewczyna albo cisnie beke z calej sytuacji albo jest na tyle opozniana w swiecie ze proste wypowiedzi do niej nie dochodza . Nie chcialam nikogo obrazic ,rozumiem strach przed ciaza itd . Ale laska miala penisa 2 sec w sobie , testy negatywne I jeszcze dostala okres a dalej bedzie wmawiac ze jest w ciazy . No co zalecic zamiast ginekologa ,psychologa ? I zamiast antykoncepcji brak wspolzycia ?Ja nie mam siły... serio.
Nie podsuwaj jej takich glupot . Babo czytalas caly watek ? Czy ostatnie 3 jej wypowiedzi ? Z wlasnej woli poszla z chlopem do lozka wiec jaki gwalt ?A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?