reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test

I nie widzisz co z jej głową zrobiło jednorazowe włożenie penisa bez gumki? Może jakby chłopiec tego nie zrobił w dodatku jak nie wyraziła na to zgody, to tematu by nie było
Czytalas jej watki z grudnia jeszcze przed wlozeniem ? Ona twierdzila ze to 4 miesiac ciazy z czego stosunek byl w styczniu . Wypowiadam sie pewnie bo czytalam wszystko co zakladala I mam porownanie

reklama
Ale dobra ,trzymam kciuki zeby wam sie udalo dojsc do niej I wyedukowac . Bo moje proste zdania do niej nie docieraly wiec nie sadze zeby wasze dlugie wypowiedzi jakos na nia wplynely .

I nie widzisz co z jej głową zrobiło jednorazowe włożenie penisa bez gumki? Może jakby chłopiec tego nie zrobił w dodatku jak nie wyraziła na to zgody, to tematu by nie było

Jeśli to prawda o czym pisze autorka to możliwe. Ja ją biorę na duży dystans. Nie chce wierzyć w aż taką głupotę młodzieży, ale mogę się mylić i niestety tak jest. Co do gwałtu dziewczyny macie racje, tylko @Mama23????? Pewnie miała na myśli, że niewiadomo czy autorka tak o to napisala, czy taka była prawda. A nie czy macie wy rację co do gwałtu, czy też nie. Nie do końca chce się wierzyć w to co wypisuje autorka czy rzeczywiście tak jest. Co nie zmienia faktu, że mamy prawo zmienić zdanie, odmówić w trakcie i ktoś powinno to uszanować.

Jeśli to prawda o czym pisze autorka to możliwe. Ja ją biorę na duży dystans. Nie chce wierzyć w aż taką głupotę młodzieży, ale mogę się mylić i niestety tak jest. Co do gwałtu dziewczyny macie racje, tylko @Mama23????? Pewnie miała na myśli, że niewiadomo czy autorka tak o to napisala, czy taka była prawda. A nie czy macie wy rację co do gwałtu, czy też nie. Nie do końca chce się wierzyć w to co wypisuje autorka czy rzeczywiście tak jest. Co nie zmienia faktu, że mamy prawo zmienić zdanie, odmówić w trakcie i ktoś powinno to uszanować.
Dokladnie . Chociaz jedna osoba zrozumiala moje wypowiedzi . Dziekuje :)

Dokladnie . Chociaz jedna osoba zrozumiala moje wypowiedzi . Dziekuje :)

Bo czytałam jej wypociny od początku. I nagle padają coraz lepsze pomysły. A ona bez żadnych emocji o tym wszystkim. Istne robienie sobie żartów z nas.
Gdzie ja bym chciała, aby ta młodzież z tą edukacją seksualna trochę w przód była niż w tył.

Tylko ja jestem czlowiekiem ktory w emocjach nie raz chaotycznie pisze ,wiec moje wypowiedzi nie raz trzeba przeczytac z 2 razy I polaczyc w calosc :D

Tylko ja jestem czlowiekiem ktory w emocjach nie raz chaotycznie pisze ,wiec moje wypowiedzi nie raz trzeba przeczytac z 2 razy I polaczyc w calosc :D

Mnie to juz nie denerwuje, ani nie bawi. To jest załamanie. A po kilku nocach zarwanych z moim małym serdelkiem ząbkującym to czuje się tragicznie 🤣 on jest żywą reklamą antyseksow.

Mnie to juz nie denerwuje, ani nie bawi. To jest załamanie. A po kilku nocach zarwanych z moim małym serdelkiem ząbkującym to czuje się tragicznie 🤣 on jest żywą reklamą antyseksow.
Jakbym ci nagrala moja jak biega I sie drze I polaczyla z twoim maluchem to nastolatkowie przemysleli by wspolzycie z 10 razy :D . My tez zabkujemy ...

reklama
Do góry