U
użytkowniczka_e
Gość
W synevo normą jest do 5.3 po za ciąża a w diagnostyce nie wiem. Ale po niżej jest brak.Mialam isc do syneyo ale za daleko wiec poszłam do diagnostyki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W synevo normą jest do 5.3 po za ciąża a w diagnostyce nie wiem. Ale po niżej jest brak.Mialam isc do syneyo ale za daleko wiec poszłam do diagnostyki
U mnie kolezanka robiła kiedyś to miała <0.1 więc bardzo czułe mają tam urządzenia, a tutaj no zobaczymy co będzie, ale przeważnie chyba jest do 5 normaW synevo normą jest do 5.3 po za ciąża a w diagnostyce nie wiem. Ale po niżej jest brak.
U mnie kolezanka robiła kiedyś to miała <0.1 więc bardzo czułe mają tam urządzenia, a tutaj no zobaczymy co będzie, ale przeważnie chyba jest do 5 norma
<0.1 to brak ciąży tak samo jak <2.30
<0.1 to brak ciąży tak samo jak <2.30U mnie kolezanka robiła kiedyś to miała <0.1 więc bardzo czułe mają tam urządzenia, a tutaj no zobaczymy co będzie, ale przeważnie chyba jest do 5 norma
Tak wiem , zależy od aparatury<0.1 to brak ciąży tak samo jak <2.30
Jak wiesz to po co drązysz co kto miał i wg. Będziesz miała tam wszystko napisane wyjaśnioneTak wiem , zależy od aparatury
to ta miesiączka będzie za 5 dni czy była teraz...5 dni do miesiaczki jutro 4
Teraz miałam 2 dniowy ala okres jeden dzien okres niby krew a drugi plamienie a miesiaczka standardowa powina wystapic za 3 dni terazto ta miesiączka będzie za 5 dni czy była teraz...
A czekam na bete przez te kreski fabryczne beta tylko mnie uspokoiJa nie rozumiem;D serio, test negatywny, do tego w trakcie okresu, czego więcej?![]()