Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
U mnie tak drogo jestw innych laboratoriach kiepsko niestety. Nie dość że pobierać nie potrafią to wynik bety na 3 dzień...
poczekam do dnia i jeszcze dzień dłużej
![]()
Ja chyba nawet jutro zrobię hahajeju ile kasy idzie ja chyba zamówię z 30 sztuk hahaha
bo normalnie zbankrutuje kiedyś;P
Też coś tak czuje ale nadzieję trzeba mieć że wytrzymam haha [emoji23][emoji39]Cos mi sie wydaje ze nie wytrzymasz tyle czasu?[emoji5]
Z allegro zamówiłam to mi nie przysłali ciazowych tylko same owulacyjne i się wkurzyłam. A jakiej firmy kupiłaś? Napisalabys mi w wiadomości prywatnej? Byłabym wdzięczna [emoji4]A Czemu z allegro albo ebay nie zamówisz ja płaciłam za 30 szt paskowych takich najzwyklejszych ale 10miu 20 zł z przesyłką
Jutro Ci napisze i wyśle fotkę pod wieczór nie ma problemu tyle że ja z ebau zamawiałamZ allegro zamówiłam to mi nie przysłali ciazowych tylko same owulacyjne i się wkurzyłam. A jakiej firmy kupiłaś? Napisalabys mi w wiadomości prywatnej? Byłabym wdzięczna [emoji4]
Kochanie to nieuniknione ha ha u mnie był jeden strzał a też już myslałam że coś zaskoczyło bo było inaczej niż zawsze niestety szkoda że nie ma takiego pstryczka wyłaczajacego myślenie o tym czy się udało czy nie . Buziaki ja mykam spać i nie testuj jutro niestety nie przyspieszysz tego trzymam kciuki aby tym razem się udałoAgu ja się znów wszystkich objawów doszukuje ech czekam i testuje po 23 dc.![]()
Jutro Ci napisze i wyśle fotkę pod wieczór nie ma problemu tyle że ja z ebau zamawiałam
Kochanie to nieuniknione ha ha u mnie był jeden strzał a też już myslałam że coś zaskoczyło bo było inaczej niż zawsze niestety szkoda że nie ma takiego pstryczka wyłaczajacego myślenie o tym czy się udało czy nie . Buziaki ja mykam spać i nie testuj jutro niestety nie przyspieszysz tego trzymam kciuki aby tym razem się udało