dobrze, dziękuję za opinie.fabryczna** to jest ta kreska która 'ma się pojawic' i ten ślad może być od niej. W miejscu gdzie ma się pojawić kreska gdy test jest pozytywny jest możliwość, że się odbarwiła kreska fabryczna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.08 o godzinie 14:00 rozmawiam z prof. Jackowską o szczepieniach. Zebraliśmy wasze pytania i działamy. Czy rozwiejemy czyjeś wątpliwości? Zobaczymy. Możecie wpaść na YT Dostęp do YT
Możecie dołączyć na FBMożecie wpaść na YT Dostęp do FB
dobrze, dziękuję za opinie.fabryczna** to jest ta kreska która 'ma się pojawic' i ten ślad może być od niej. W miejscu gdzie ma się pojawić kreska gdy test jest pozytywny jest możliwość, że się odbarwiła kreska fabryczna.
Ja bez hormonów to i co 3 miesiące potrafię miećmatko kochana...
Mnie się wydawało że normalne okresy są maks do ok 35dni (+/-) ale żeby nawet 50dniowe?
czyli jeszcze jest szansaZrób betę. Miałam to samo pierwszy test kreska jak u Ciebie, drugi biel że aż po oczach biło, trzeci mąż stwierdził że gdzie ja tą kreskę widzę. Beta 218.
mi nigdy aż tak nie przyspieszył jedynie bardzo się spozniaJa bez hormonów to i co 3 miesiące potrafię mieć
Ale również i co 2 tygodnie
Dziękuje za odpowiedźMyślę, że nie zalany, wygląda na dobrze zrobiony, no i oczywiście pozytywny![]()
Myślę, że jest :-) musisz cierpliwie poczekaćczyli jeszcze jest szansa![]()