reklama

Testy alergiczne dla roczniaka

• Starter tematu Starter tematu GwiazdaMuzykiPop
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

GwiazdaMuzykiPop

Gość
Dziewczyny, jakie testy alergiczne dla roczniaka żeby były najbardziej miarodajne?

Darujcie sobie rady typu "skonsultuj się z lekarzem", bo to robiłam już wiele razy.

reklama
Dziewczyny, jakie testy alergiczne dla roczniaka żeby były najbardziej miarodajne?

Darujcie sobie rady typu "skonsultuj się z lekarzem", bo to robiłam już wiele razy.
Na 6 miesięcy zrobiłam córce testy Alex z krwi. Są drogie i większość mówiła, że za wcześnie i nie nie wyjdzie. Wyszło dużo. Teraz ją podają jako przykład, że one wychodzą. Jest tam 300 alergenów.

Na 6 miesięcy zrobiłam córce testy Alex z krwi. Są drogie i większość mówiła, że za wcześnie i nie nie wyjdzie. Wyszło dużo. Teraz ją podają jako przykład, że one wychodzą. Jest tam 300 alergenów.
Dziękuję. Wiedziałam, że gdzieś na forum mignelo mi o tym, ale jakoś nie mogłam znaleźć.

reklama
Mojemu synowi robili w szpitalu, miał 6 miesięcy, zleciła je sama Pani ordynator, która jest alergologiem. Mówiła, że jeśli na coś byłby uczulony to wyjdzie w tych testach. Później poszukam i napisze co to były za badania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry