Kylyyy1408
Fanka BB :)
Mój test facelle bez ciążyO kurcze aż tak ? Nie slyszlam o tej firmie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój test facelle bez ciążyO kurcze aż tak ? Nie slyszlam o tej firmie
Ach te facelleMój test facelle bez ciąży
Mój test facelle bez ciąży
Oczywiście, była dosłownie w pierwszej minucie czy dwóch max, jeszcze bardziej różowa niż na zdjęciu, nie no te testy to jest masakra , i też o czasie się pojawiła ?
Na pinku tez już miałam kreske ( mniej widoczna ale jednak) a ciąży brak. Pamiętaj każdy test to tylko kawałek plastiku, nie mozemy mu zawierzać za wszelka cenęTylko u mnie właśnie pinki co są dobrze zachwalane
Właśnie bete robiłam i to dwa razy w dwóch labolatoriach i po czasie 30 ponad dniach od stosunku , więc dla mnie w szoku jaki badziew produkują , i ludziom sprzedają, no i przez te testy ogłupiałam powiem szczerze ale no skoro beta ujemna , i mówicie ze tez wam się zdarzyło że tak wyszło to chyba nic mi nie pozostaje jak zapomnieć o tych testach i bazować na becie, jutro ginekologa mam więc ciekawa jestem co powieNa pinku tez już miałam kreske ( mniej widoczna ale jednak) a ciąży brak. Pamiętaj każdy test to tylko kawałek plastiku, nie mozemy mu zawierzać za wszelka cenętylko beta jest wiarygodna w 100%
No to potrafią faktycznie wprowadzić w błąd aż człowiek nie wie czy jest coś czy nie maOczywiście, była dosłownie w pierwszej minucie czy dwóch max, jeszcze bardziej różowa niż na zdjęciudlatego odradzam każdemu. Wiem, ze są dziewczyny ( nieliczne ale są
) którym ten test się sprawdza, bo np wychodzi im czysta biel kiedy tej ciąży nie ma, no ale jednak znaczna większość ich zdecydowanie nie poleca. Jeśli kreska na nich wyjdzie a faktycznie jesteś w ciąży to przypadek dosłownie, bo łapie najwidoczniej nie tylko poziom hcg
![]()
I to nie żadna szara białą, zwykła różowa , jakby ktoś nie wiedział to na bank powiedziałbym ze cos jest na rzeczyMój test facelle bez ciąży
Az sama jestem ciekawa co na to lekarz powie , znając zycie pewnie nic , dla niego to zadna dokumentacja skoro beta ujemna a testy dodatnie
Daj znać koniecznie. Wiesz zdarzają się pomyłki ale to odwrotnie raczej. Ze testy negatywne a beta pozytywna, takich historii tez słyszałam wiele, ale no nie tak by testy miały racje a beta nie, tymbardziej w dwóch różnych laboratoriach. Wiadomo do pomyłek dochodzi ale nie aż takichWłaśnie bete robiłam i to dwa razy w dwóch labolatoriach i po czasie 30 ponad dniach od stosunku , więc dla mnie w szoku jaki badziew produkują , i ludziom sprzedają, no i przez te testy ogłupiałam powiem szczerze ale no skoro beta ujemna , i mówicie ze tez wam się zdarzyło że tak wyszło to chyba nic mi nie pozostaje jak zapomnieć o tych testach i bazować na becie, jutro ginekologa mam więc ciekawa jestem co powie