Właśnie wiem tylko niestety nie mam takiej możliwości stąd się zastanawiam czy Ew. Owulacja mogła być między 14 a 16 wg. Testów ? Bo pierwszy raz je robięNajlepiej iść na monitoring do ginekologa czy owulacja rzeczywiście występuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie wiem tylko niestety nie mam takiej możliwości stąd się zastanawiam czy Ew. Owulacja mogła być między 14 a 16 wg. Testów ? Bo pierwszy raz je robięNajlepiej iść na monitoring do ginekologa czy owulacja rzeczywiście występuje.
Każdy ma inny cykl. A książkowy 14stydzien to jest baaaaaaaardzo teoretyczny.Właśnie wiem tylko niestety nie mam takiej możliwości stąd się zastanawiam czy Ew. Owulacja mogła być między 14 a 16 wg. Testów ? Bo pierwszy raz je robię![]()
Jak się przybliży zdjęcie, to jak dla mnie dopiero dzisiejsza kreska wygląda na w miarę owulacje, tamte mam wrażenie, że są słabsze.Właśnie wiem tylko niestety nie mam takiej możliwości stąd się zastanawiam czy Ew. Owulacja mogła być między 14 a 16 wg. Testów ? Bo pierwszy raz je robię![]()
Dokładnie, ale może ktoś miał podobnie to zawsze dobrze wiedzieć. Dziękuję ci za odpowiedźKażdy ma inny cykl. A książkowy 14stydzien to jest baaaaaaaardzo teoretyczny.
Ale jak wtedy miałaś grube krechy, to mogła być wtedy, z tym, że nacisk na mogła. Nie na 100% była![]()
Okej, a co jeśli była by znów gruba kreska ? Jak miała bym to interpretować ? Bo mówię wcześniej już była gruba kreskaTeż mam takie wrażenie jak @NiebieskookaEM . Najlepiej zrób jeszcze jeden wieczorem dla pewności
Nie ma możliwości, aby 2 x była owulacjaOkej, a co jeśli była by znów gruba kreska ? Jak miała bym to interpretować ? Bo mówię wcześniej już była gruba kreska
Okej, po prostu interpretowałam tamte że może to już, wiadomo test nie daje 100% pewności , w takim razie spróbuję dziś zrobić jeszcze raz jak znów wyjdzie gruba to zacznę działać może się uda w tym cyklu ale bardzo wam dziewczyny dziękuję za pomocNie ma możliwości, aby 2 x była owulacja
Ta kreska ma nie być gruba, tylko TAK SAMO gruba jak ta po prawej lub grubsza.