reklama
Hashi
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro.Krótko i na temat czy myślicie że są szanse że się udało?? Jestem po dwóch stratach jedno pochowałam w 7 miesiącu urodzilam martwe , drugie dwa lata temu w 5 tygodniu straciłam i od tamtej pory staramy się i nic az odkryłam te forum.
Kiedy testy były wykonywane?
Testy owulacyine najlepiej wykonywac wieczorem, nie pijemy okolo 2h przer zrobieniem.
Liczymy pierwszy pik. Najlepsze testy to te z rossmana.
Jeśli zauważymy pierwszy pik to mamy szanse, ze owulacja nastapi 12-72h od nich. Na opakowaniu napisane jest 24-48h, ale na swoim przykładzie moge powiedziec, ze tak wcale nie jest. Najlepiej przytulać się co 2 dzień, zaczynając od 3-4 dni przed spodziewana owulacja i 3-4 dni po spodziewanej owulacji.
Testy byly wykonywane około południa. Serduszka to czas kiedy się przytulaliśmy. Roboe to pierwszy miesiąc woec jeszcze nie wiedziałam do końca jak to liczyć. Czy to dobry czas i mogło soe udać??Bardzo mi przykro.
Kiedy testy były wykonywane?
Testy owulacyine najlepiej wykonywac wieczorem, nie pijemy okolo 2h przer zrobieniem.
Liczymy pierwszy pik. Najlepsze testy to te z rossmana.
Jeśli zauważymy pierwszy pik to mamy szanse, ze owulacja nastapi 12-72h od nich. Na opakowaniu napisane jest 24-48h, ale na swoim przykładzie moge powiedziec, ze tak wcale nie jest. Najlepiej przytulać się co 2 dzień, zaczynając od 3-4 dni przed spodziewana owulacja i 3-4 dni po spodziewanej owulacji.
Hashi
W teorii mogło się udać, testu owulacyjne to też nie pewnik czy owulacja wystąpi. Pik może być, a owulacji nie. Polecam udac sie na monitoring do ginekologa.Testy byly wykonywane około południa. Serduszka to czas kiedy się przytulaliśmy. Roboe to pierwszy miesiąc woec jeszcze nie wiedziałam do końca jak to liczyć. Czy to dobry czas i mogło soe udać??
Mo tp mapewno zrobię. Owulacja mlgla być bo ja czuke kiedy tez ja mam. Mam bol w dole brzucha i malutkie krwawienie. Zobaczymy. Jeśli nie uda sie to będę próbować kolejny miesiącW teorii mogło się udać, testu owulacyjne to też nie pewnik czy owulacja wystąpi. Pik może być, a owulacji nie. Polecam udac sie na monitoring do ginekologa.![]()
93kora
Uprawialiśmy seks, nie przytulaliśmyTesty byly wykonywane około południa. Serduszka to czas kiedy się przytulaliśmy. Roboe to pierwszy miesiąc woec jeszcze nie wiedziałam do końca jak to liczyć. Czy to dobry czas i mogło soe udać??
Haha konkretnie to takUprawialiśmy seks, nie przytulaliśmy![]()
Tak tak przepraszam, pisze tak ze względu na bezpieczeństwo żeby mi bana nie dalo ze takiego słownictwa używam ale przecież te forum jest do tego , tzn do tych tematówUżywacie tak infantylnych zwrotów, że potem nastolatki myślą, że jak się nago przytulą to dzieci z tego będą.
Nie róbcie tak, błagam.
reklama
HejWitam!
Moje eksperymenty z testami owu trwały 3 miesiące i przyniosły oczekiwane efekty.
Testy kupiłam najtańsze na allegro 50+5ciążowych i nie rozczarowałam się.
Dzięki testom ze zdziwieniem odkryłam, że moje owulacje wcale nie pokrywały się z moimi wcześniejszymi obliczeniami i z tym co pokazywały aplikacje telefoniczne tzn kalendarze cyklu. Nauczyłam się swojego ciała i co najważniejsze po trzech miesiącach jestem w ciąży.
Pozdrawiam i polecam testowanieSzczęśliwa przyszła mama
p.s. testy owulacyjne to również tańsza wersja testów ciążowych- u mnie zadziałały również w ostatnich dniach cyklu, pokazując wcześniej o 3 dni przez testami ciążowymi że jestem w ciąży.
p.s.2. poniżej przedstawiam dokumentacje fotomoże się komuś przyda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Załączniki
Podziel się: