reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

testy owulacyjne

Poważnie tak jest ?? Bo dziewczyny pisały ze testy owu nie wykrywają ciąży... a mi kreska robi się coraz ciemniejsza. Jestem w 34d.c i 15dpo A testy owu robią się ciemniejsze poza tym 1ego powinnam dostać miesiączkę dzisiaj jest 5 i nic a temperatura 36.87 i taka się utrzymuje :)

Mi testy owulacyjne zaczęły wychodzić jak już miałam dawno pozytywne ciążowe więc to żaden pomiar.

reklama

Załączniki

• 20250705_150006.jpg
    20250705_150006.jpg
    935,6 KB · Wyświetleń: 32
Dziękuję ale jeszcze się nie cieszę bo najpierw chce sprawdzić. Jak radzicie czy najpierw iść jutro w laboratorium zrobić z krwi żeby potwierdzić czy dzwonić do lekarza ?? Kiedy jest dobry czas na pierwszą wizytę???
możesz zrobić sobie betę jeśli chcesz. Mówią że jak jest ok 1000 lub ponad to już coś widać na usg czyli jakis 6 tydzień ciąży najlepiej

reklama
reklama
Do góry