reklama
Dziewczyny a co myślicie o tym ponieważ zauważyłam u siebie dziwna rzecz. Cykl prowadzę co miesiąc i każdego dnia testy owulacyjne i mierze temperaturę. Jestem w 27d.c i dzisoaj jest 8dpo .kreska wczoraj druga na owu w ogóle nie była praktycznie widoczna po owulacji błędnie A dzisiaj zrobilam i jest wyraźna.. ciemnieje zamiast blednąć co to może oznaczać czy myślicie ze wykrywajuz ciążę ??
Załączniki
Patka2207
Fanka BB :)
zrób jutro rano test ciążowyDziewczyny a co myślicie o tym ponieważ zauważyłam u siebie dziwna rzecz. Cykl prowadzę co miesiąc i każdego dnia testy owulacyjne i mierze temperaturę. Jestem w 27d.c i dzisoaj jest 8dpo .kreska wczoraj druga na owu w ogóle nie była praktycznie widoczna po owulacji błędnie A dzisiaj zrobilam i jest wyraźna.. ciemnieje zamiast blednąć co to może oznaczać czy myślicie ze wykrywajuz ciążę ??
Myślisz że jest jakaś szansa ze się udało?zrób jutro rano test ciążowy
Kasienkaol
Nie wiem czy to dobry pomysł wprowadzać w błąd. Jestem w ciąży i owulacyjny był negatywny. Czasem utrzymuje się pozytywny i okazuje się że jest ciąża, ale nie ma z tym nic
Wspólnego. Pasek w testach owulacyjnych wykrywa hormon luteizujacy czyli taki, którego szczyt oznacza pęknięcie pęcherzyka grafa. A ciążowy jest czuły na całkiem inny hormon czyli BHCG.
Wyszedł Ci pozytywny i to tylko zbieg okoliczności. Nic więcej.
Wspólnego. Pasek w testach owulacyjnych wykrywa hormon luteizujacy czyli taki, którego szczyt oznacza pęknięcie pęcherzyka grafa. A ciążowy jest czuły na całkiem inny hormon czyli BHCG.
Wyszedł Ci pozytywny i to tylko zbieg okoliczności. Nic więcej.
Kasienkaol
1.06 miałaś pozytywnego owulaka, a piszesz dalej więc ciąży nie było. Testy ciążowe wykazują ciążę nie owulacyjne.Hejmam podobna sytuację, od kiedy zobaczyłam Twoj post zaczęłam robić dokładnie tak samo
w tym miesiącu jestem 3dni przed miesiaczka zrobilam rano test ciążowy ale... sama zobaczysz zalacze zdjęcie, druga kreska nie wiem czy jest widoczna czy już mi się w oczach ona pokazuje ale co jest dziwne? Wykonałam tez test owulacyjne i wyszły mi dwie kreski. Czy myślisz że jest szansa ze to ciaza ??
reklama
93kora
Jak wyżej i może być to po prostu fałszywy wynik.Dziewczyny a co myślicie o tym ponieważ zauważyłam u siebie dziwna rzecz. Cykl prowadzę co miesiąc i każdego dnia testy owulacyjne i mierze temperaturę. Jestem w 27d.c i dzisoaj jest 8dpo .kreska wczoraj druga na owu w ogóle nie była praktycznie widoczna po owulacji błędnie A dzisiaj zrobilam i jest wyraźna.. ciemnieje zamiast blednąć co to może oznaczać czy myślicie ze wykrywajuz ciążę ??
Po za tym jak widzisz masz testy różnych firm i one się po prostu inaczej wybarwiają. Jesteś 8dpo, więc wcześnie jeszcze. Poczekaj chwilę i zrób sobie test ale HCG .
Podziel się: