Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zrób jutro rano test ciążowyDziewczyny a co myślicie o tym ponieważ zauważyłam u siebie dziwna rzecz. Cykl prowadzę co miesiąc i każdego dnia testy owulacyjne i mierze temperaturę. Jestem w 27d.c i dzisoaj jest 8dpo .kreska wczoraj druga na owu w ogóle nie była praktycznie widoczna po owulacji błędnie A dzisiaj zrobilam i jest wyraźna.. ciemnieje zamiast blednąć co to może oznaczać czy myślicie ze wykrywajuz ciążę ??
Myślisz że jest jakaś szansa ze się udało?zrób jutro rano test ciążowy
1.06 miałaś pozytywnego owulaka, a piszesz dalej więc ciąży nie było. Testy ciążowe wykazują ciążę nie owulacyjne.Hejmam podobna sytuację, od kiedy zobaczyłam Twoj post zaczęłam robić dokładnie tak samo
w tym miesiącu jestem 3dni przed miesiaczka zrobilam rano test ciążowy ale... sama zobaczysz zalacze zdjęcie, druga kreska nie wiem czy jest widoczna czy już mi się w oczach ona pokazuje ale co jest dziwne? Wykonałam tez test owulacyjne i wyszły mi dwie kreski. Czy myślisz że jest szansa ze to ciaza ??
Jak wyżej i może być to po prostu fałszywy wynik.Dziewczyny a co myślicie o tym ponieważ zauważyłam u siebie dziwna rzecz. Cykl prowadzę co miesiąc i każdego dnia testy owulacyjne i mierze temperaturę. Jestem w 27d.c i dzisoaj jest 8dpo .kreska wczoraj druga na owu w ogóle nie była praktycznie widoczna po owulacji błędnie A dzisiaj zrobilam i jest wyraźna.. ciemnieje zamiast blednąć co to może oznaczać czy myślicie ze wykrywajuz ciążę ??
HejWitam!
Moje eksperymenty z testami owu trwały 3 miesiące i przyniosły oczekiwane efekty.
Testy kupiłam najtańsze na allegro 50+5ciążowych i nie rozczarowałam się.
Dzięki testom ze zdziwieniem odkryłam, że moje owulacje wcale nie pokrywały się z moimi wcześniejszymi obliczeniami i z tym co pokazywały aplikacje telefoniczne tzn kalendarze cyklu. Nauczyłam się swojego ciała i co najważniejsze po trzech miesiącach jestem w ciąży.
Pozdrawiam i polecam testowanieSzczęśliwa przyszła mama
p.s. testy owulacyjne to również tańsza wersja testów ciążowych- u mnie zadziałały również w ostatnich dniach cyklu, pokazując wcześniej o 3 dni przez testami ciążowymi że jestem w ciąży.
p.s.2. poniżej przedstawiam dokumentacje fotomoże się komuś przyda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poważnie tak jest ?? Bo dziewczyny pisały ze testy owu nie wykrywają ciąży... a mi kreska robi się coraz ciemniejsza. Jestem w 34d.c i 15dpo A testy owu robią się ciemniejsze poza tym 1ego powinnam dostać miesiączkę dzisiaj jest 5 i nic a temperatura 36.87 i taka się utrzymujeTesty owulacyjne wychodzą pozytywnie pod koniec cyklu w ciąży. Działają jak ciążowe. U mnie tak było.
no a czemu nie zrobisz testu ciążowego ?Poważnie tak jest ?? Bo dziewczyny pisały ze testy owu nie wykrywają ciąży... a mi kreska robi się coraz ciemniejsza. Jestem w 34d.c i 15dpo A testy owu robią się ciemniejsze poza tym 1ego powinnam dostać miesiączkę dzisiaj jest 5 i nic a temperatura 36.87 i taka się utrzymuje![]()