MartaMarkry
Fanka BB :)
Oceniam na podstawie zdjęcia. Jak przyjdzie pozytywny owulacyjny to nie będziesz mieć watpliwościNa zdjęciu jest jaśniejsza pod wpływem światła ale na żywo wydaje mi się ona taka sama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oceniam na podstawie zdjęcia. Jak przyjdzie pozytywny owulacyjny to nie będziesz mieć watpliwościNa zdjęciu jest jaśniejsza pod wpływem światła ale na żywo wydaje mi się ona taka sama.
Chciałam przetestować testy, jak działają. To mój pierwszy cykl z testami. Chce mniej więcej wyczuć swój organizm. Ja mam ogólnie zawsze bóle owulacyjne i po @ zaczął mnie też właśnie tak brzuch bolec jak na owulacje i z ciekawości zrobiłam sobie jeden test.Oceniam na podstawie zdjęcia. Jak przyjdzie pozytywny owulacyjny to nie będziesz mieć watpliwościa czemu robilas owulacyjny po miesiączce odrazu?
Według mnie test jest negatywny. Ja do owulacji miałam ciagle dwie kreski i ciagle myślałam ze jest pozytywny, do czasu aż faktycznie był pozytywny. Swoją droga u mnie testy chyba się nie sprawdziły, niby pięknie wykryły wzrost LH. Od jego wzrostu minęło 17 dni (owulacja była 16 dni temu), ja miesiączki dalej nie mam, testy negatywne tylko brzuch mnie momentami boli od kilku dni jakby miała przyjsc, a wciąż nie ma jej..Chciałam przetestować testy, jak działają. To mój pierwszy cykl z testami. Chce mniej więcej wyczuć swój organizm. Ja mam ogólnie zawsze bóle owulacyjne i po @ zaczął mnie też właśnie tak brzuch bolec jak na owulacje i z ciekawości zrobiłam sobie jeden test.
A może być inna przyczyna bólu podbrzusza po @ ? Nigdy tak jeszcze nie miałam .. a co dziwne w dniu mojej @ zrobiłam test ciazowy i wyszedł pozytywny, pare godzin później dostałam @ i wyszłam z założenia albo test nie ważny lub poronienie.Według mnie test jest negatywny. Ja do owulacji miałam ciagle dwie kreski i ciagle myślałam ze jest pozytywny, do czasu aż faktycznie był pozytywny.
A miesiączkę miałaś jak zawsze? Ja przy 2 miesiące temu poroniłam samoistnie. Testy były pozytywne, ale miesiączka po poronieniu była bardzo obfita, 10 dniowa i ze skrzepami. Tego się nie dało pomylić..A może być inna przyczyna bólu podbrzusza po @ ? Nigdy tak jeszcze nie miałam .. a co dziwne w dniu mojej @ zrobiłam test ciazowy i wyszedł pozytywny, pare godzin później dostałam @ i wyszłam z założenia albo test nie ważny lub poronienie.
Okres spóźnił mi się o prawie tydzień, w pierwszym dniu @ miałam jeden duży skrzep i to wszystko, ale krwawienie nie było obfite a w ostatni dzień był to jasny kolor (prawie jak różowy) 2-3 dni.A miesiączkę miałaś jak zawsze? Ja przy 2 miesiące temu poroniłam samoistnie. Testy były pozytywne, ale miesiączka po poronieniu była bardzo obfita, 10 dniowa i ze skrzepami. Tego się nie dało pomylić..
Powtórz, może test, ale ciazowy? A najlepiej udaj się na betę, żeby mieć pewnosc.Okres spóźnił mi się o prawie tydzień, w pierwszym dniu @ miałam jeden duży skrzep i to wszystko, ale krwawienie nie było obfite a w ostatni dzień był to jasny kolor (prawie jak różowy) 2-3 dni.
Na betę teraz nie mam możliwości iść, ale w tym tygodniu postaram sobie kupić test. Myślisz że mogę być w ciąży ?Powtórz, może test, ale ciazowy? A najlepiej udaj się na betę, żeby mieć pewnosc.
Tego nikt nie wie, ale skoro mówisz, ze miałaś pozytywne testy, to ja bym to sprawdziła dla własnego spokoju.Na betę teraz nie mam możliwości iść, ale w tym tygodniu postaram sobie kupić test. Myślisz że mogę być w ciąży ?