Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Owulacja prawdopodobnie wystąpi od 24h nawet do 36 lub 48h .zależy jakie masz testyHej![]()
Pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i mam pytanko, tak to właśnie ma wyglądać? Kreski są tego samego koloru Zobacz załącznik 1713219
Prawdopodobnie moze byc to pekniecie ale nie musi.dla pewności sex przez 3 dni i powinniście trafić.W przyszłym miesiącu faktycznie sprawdzę to również u gina. Wczoraj zrobiłam test to była już bardzo blada druga kreska, a 21 wieczór i w nocy czułam kłocie z prawej strony i wydaje mi się że to chyba było pęknięcie pęcherzyka. Na drugi dzień już nic
Temperaturę mierzy się prosto po przebudzeniu, o tej samej porze.To i ja mam pytanie,
Robię testy owulacyjne i sprawdzam temperaturę, nie zawsze o tej samej godzinie bo jeśli pracuję to jest to 5 rano, jeśli mam wolne ok 7.30. Czy te wachania temperatury po Piku owulacyjnym są prawidłowe? Dodam, że to mój pierwszy miesiąc z temperaturą. DziękujęZobacz załącznik 1713518
Jest to zawsze po przebudzeniu ale tak jak pisałam nie zawsze wstaję o tej samej godzinieTemperaturę mierzy się prosto po przebudzeniu, o tej samej porze.