sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
hej dziewczyny... mam taki problem... biore clo 3 cykl... pierwszy bralam 1 tabletke dziennie... ale nie zadzialal... drugi cykl bralam juz 2 tabletki dziennie i owulacje mialam 13 dnia cyklu... kilka dni przed moglam czuc bol jajnikow i 13 dc mialam na tescie owulacyjnym 2 kreski (+monitoring)... teraz mam trzeci cykl z clo... 2 tabletki dziennie... jest 13 dc i nic... nie bola mnie jajniki jak poprzednio, testy owulacyjne negatywne... co jest nie tak?? bardzo prosze o odp...
w poprzednia ciaze udalo mi sie zajsc w 1 cyklu, mimo tego ze byly one baardzo nieregularne, @ mialam czasem co 2-3 m-ce, raz nawet po 5 m-cach
i przez nieregularne cykle mialam roztrzal w terminie porodu 5 tygodni
podejrzewam, ze wtedy tak szybko zaszlam, bo spozniala mi sie @ i dostalam od gin duphaston na wywolanie, ktory pozniej bralam chyba do 5 m-ca (niski progesteron, dodatkowo zastrzyki z progesteronem, ale udalo sie
). Teraz mialam dopiero 2 @ po porodzie, ale juz zaczynamy sie starac, jak sie nie uda tym razem, to zaczynam brac duphaston :-) ale te 2 krechy strasznie mnie dziwia? a przytulamy sie bardzo regularnie hehehe ;-) powodzonka :-)