reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy owulacyjne

To jest tzn białko ostrej fazy to jest coś takiego jak OB tylko że bardziej czułe przy różnych stanach zapalnych OB może nie pokazać a CRP wyłapie nawet jak masz zęba nie zaleczonego bo ja jestem chora na sarkoidozę a to jest choroba sysytemowa mogąca zaatakować każdy organ w organizmie ja miałam pierwszy atak równo 3 lata temu, popuchły mi stawy i przez miesiąc wyłam z bólu i nikt nie wiedział co mi jest aż trafiłam do szpitala do Pani doktór która zrobiła mi tomograf i wyszło że to sarkoidoza, no więc chce potwierdzic ze to faktycznie była wysypka a nie sarkoidoza drobnoguzkowa rozsiana, która występuje na twarzy. ale ci wykład dałam:-D

reklama
Cześć dziewczyny, wróciłam z wyjazdu, dlatego się nie odzywałam! Było fantastycznie, pojechaliśmy nad nasze polskie morze na kilka dni, czas mi szybko minął i już termin miesiączki. Nie testowałam dziś, poczekam do jutra. Temperatura jeszcze dalej wysoka...

No Henryka twój wykres wygląda imponująco i dobrze wróży, trzymam kciuki. Patrzę że u Ciebie temperatura taka powyżej 36 a u mnie z rana cały czas 35,88....35,71. Zastanawiałyśmy się z diablica czy to normalne bo na chorą się nie czuję. Byłam dzisiaj na badaniach krwi zobaczymy co tam wyszło

Mam już wyniki i wszystko w jak najlepszym porządku. Nie ma żadnego stanu zapalnego, ani pasożytów, TSH 1,25 wiec myślę że moja niska temperatura z rana to taka uroda, poprostu może mój metabolizm w nocy tak zwalnia że ciało ma 35,88 temperaturę. Ot taka moja teoria.
Coś Wuka się nie odzywa jak tam u niej staranka?

Hej Dziewczyny :-)
Miałam trochę trudny okres - moje myśli krążyły wokół tej nieszczęsnej kuchenki i pralki...eh szkoda gadać:oo:
Słuchajcie Donna mi zwariowała, nie wiem co otym myśleć, teoretycznie @ powinnam dostać w sobotę a tu dziś ona mi paprotki pokazuje:szok:
Co to ma być?
Co o tym myślicie?

No to faktycznie zwariowała a tak z ciekawości po co sprawdzałaś ślinę kiedy miałaś dostać okres? Moze lepiej zrób test ciążowy:tak:
Wuka a ty sprawdzasz temperature itd. czy tylko paprotki wypatrujesz?:-)

Temperaturki nie sprawdzam, jeszcze nie dawno sprawdzałam, ale 2 termometry mi poszły:-Djesden sie zepsuł, drugi niechcący połamałam:-D:-D i sobie darowałam:-)
Ale na test ciążowy chyba trochę za wcześnie, mam taki czuły z netu taki niebieski
Myślisz, że te paprotki mogą sugerować wczesną ciążę?

Nie wiem czy Donna możę coś tam pokazać gdyby byłą ciąża ale chodziło mi o to że skoro w sobotę miałaś dostać @ a dzisiaj jest środa to jest juz kilka dni po

reklama
Do góry