Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najlepszym przykładem są te moje "paprotki" w dniu miesiączki (z resztą przedwczesnej),dzięki za info
.
, jest tylko jeden haczyk: jedzie z nami!

Anulka no widzisz, kurcze nie wiedziałam, rzeczywiście pic na wodęnajlepszym przykładem są te moje "paprotki" w dniu miesiączki (z resztą przedwczesnej),dzięki za info
:-).
No nic, kolejny cykl za mną, zapisałam się do owufriend, ale nie wiem jak to będzie w tym cyklu z mierzeniem tempki ponieważ (dowiedziałam się wczoraj !) jadę na urlop w góry 2 października na 10 dni.
Teściowa zrobiła mi i mężowi niespodziankę i stawia wszystko, jest tylko jeden haczyk: jedzie z nami!
![]()
Cześć dziewczyny, dzięki za pytanie jak tam....ale niestety chyba niedobrze, bo temperatura już spadła (a taka była piękna, wysoka) i już ma typowe objawy jak na zbliżającą się @boli mnie brzuch i jestem nerwowa. Wszystko to samo każdego cyklu. Co prawda okres spóźnia mi się już drugi dzień, ale chyba nic z tego nie będzie, po prostu wydłużył mi się pewnie cykl. Dziś kupiłam test ciążowy i jeśli jeszcze jutro nie dostanę @ to zrobię z samego rana test.
Henryka nie trać nadziei bo na prawdę twój wykres robił wrażenie . A powiedz mi czy ovufriend samo zaznaczyło owulację na wykresie czy jak wpisałas że test pozytywny to wtedy zaznaczyło?
U mnie od 3 dni jest high na monitorze, ciekawe czy się doczekam peak?