Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzieKochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze
Tzn na dwoch testach bladziocha ale jest tyle ze test wieczorowa pora pewnie rano mocniejszy bylbyPamiętaj, że każda ciaza jest inna I może w tej akurat wcześniej na teście nie pokaże tylko później![]()
Wez no pokaż!!!!,Tzn na dwoch testach bladziocha ale jest tyle ze test wieczorowa pora pewnie rano mocniejszy bylby![]()
A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladalaWez no pokaż!!!!,![]()
Tez tak mi wyszloA wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze
Nie no, odpuściłam jak narazie poczekam sobie trochę z 2 dni moze wtedyJedz do apteki i powtarzaj, na co czekaszja zbisolabym jajo
![]()