młoda1994
Fanka BB :)
Ja stawiam na 100% ze wystąpił błąd w labo.Dziwne to bardzo, bo przy takiej becie testy nie mają prawa wyjść dodatnie, skoro najczulszy pokazuje bete 10 ,a Ty masz 3 ,kurczę powtórz ja ,może faktycznie błąd w lab
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stawiam na 100% ze wystąpił błąd w labo.Dziwne to bardzo, bo przy takiej becie testy nie mają prawa wyjść dodatnie, skoro najczulszy pokazuje bete 10 ,a Ty masz 3 ,kurczę powtórz ja ,może faktycznie błąd w lab
No tyle testów się pomylić nie może, chyba że się ma mega pecha w co wątpię, może przecinek w złym miejscuJa stawiam na 100% ze wystąpił błąd w labo.
Ale te kreski są mega widoczne. Nie może być wątpliwości. To napewno pomyłka i jestem pewna że koleżanka jak powtórzy betę z krwi to będzie mile zaskoczona.No tyle testów się pomylić nie może, chyba że się ma mega pecha w co wątpię, może przecinek w złym miejscu
Pociesze tylko, ze moja siostra miala super krwawienie w dniu miesiączki, a urodzila sliczna coreczkeJak byłam u ginekologa miałam plamienia i powiedział, że to jeszcze nie @, ale jak wróciłam do domu to mam już więcej @, wiec juz się zaczęła...
Trzymam mocno kciuki, chcialabym zeby Tobie sie udalo [emoji255][emoji255] ja bete powtorze ale nie wiem czy jutro dam rade, dam znac odrazu [emoji3590]
Masz wyniki Domi?Kochana ale ja testy miałam negatywne, po za tym mój lekarz mówił że na ciaze to nie wygląda, jak zawsze krosty na @ mi wychodzą i dzisiaj wyszły, piersi bolą, wiec ja obstawiam jednak na @, ale cuda się zdarzają!!! [emoji7] Beta zrobiona, więc też się wszystko okaże
Ja tez bylam na powtorce bety dzisiaj, bo jutro nie bede miala jak i kreska ciemnieje wiec jakos nadzieje cicha mamTez czekam na wiadomosc![]()