Po ciazy pozamanicznej
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny. Mam pytanie - czy tętno płodu w 9+5 150 jest ok? Lekarz nie skomentował pomiaru a patrzę że powinno być wyższe i dopiero od 12 tygodnia spadać do ok 140…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest ok .
Jeśli lekarz nic Nie mówił
To widocznie jest ok
Po co na siłę szukasz problemu , tam gdzie go niema .
Masz 30 tyg ciąży jeszcze więc cierpliwośći
Raczej nie znajdziesz tu ginekologa. A przez Twoje "nie znasz się nie odpowiadaj" nie widzę sensu w zadaniu takich pytań na forumNie proszę o umoralnianie tylko o odpowiedź na zadane pytanie - nie znasz się nie odpowiadaj![]()
Prosiłam o odpowiedź na konkretne pytanie i nie oczekuję odpowiedzi „wyluzuj masz jeszcze 30 tygodni stresu”….Raczej nie znajdziesz tu lekarza ginekolog. A przez Twoje "nie znasz się nie odpowiadaj" nie widzę sensu w zadaniu takich pytań na forum![]()
Dostałaś konkretną odpowiedź tylko z bonusem o którego nie prosiłaś.Prosiłam o odpowiedź na konkretne pytanie i nie oczekuję odpowiedzi „wyluzuj masz jeszcze 30 tygodni stresu”….
Jeżeli nie ufasz lekarzowi, to go zmieńProsiłam o odpowiedź na konkretne pytanie i nie oczekuję odpowiedzi „wyluzuj masz jeszcze 30 tygodni stresu”….
Czytanie ze zrozumieniem się kłania .Nie proszę o umoralnianie tylko o odpowiedź na zadane pytanie - nie znasz się nie odpowiadaj![]()
A jakiej Ty odpowiedzi oczekujesz? Ginekologa swojego lub jakiegoś cenionego zapytaj a nie randomowych lasek z forum skoro Ci ich odp nie pasująProsiłam o odpowiedź na konkretne pytanie i nie oczekuję odpowiedzi „wyluzuj masz jeszcze 30 tygodni stresu”….