reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

reklama
Witam ja ta samo dopiero po porodzie planuje zakupy chociaż nadal mieszczę się w ubrania spodnie koszule t- shirty z czasów bez brzuszka:-) to jednak starałam się oszczędzać swoje ciuchy aby mieć w co wskoczyć po porodzie... marzą mi się takie chinosy miętowe na wiosnę:-)
a pochwalę się jeszcze tutaj swoim łowami z ciucholandu udało mi się zakupić śpiworek niebieski za 16zł i nosidełko za 8zł:-) a wczoraj zamówiliśmy wózek dla młodego dokładnie taki: WÓZEK DZIECIĘCY LUCA KOLOR CAPPUCINO NR 148 | WÓZKI DZIECIĘCE UNIWERSALNE \ LUCA | Sklep Internetowy AROSHOP wózki dziecięce marek BEBETTO, IZACCO, AROTEAM + fotelik maxi cosi
miłego dnia:-)

kupiłam przewijak (taką komodę jakby). Wreszcie! Bo mała będzie u nas w pokoju na razie (mamy 2 niestety tylko), przez kilka miesięcy w kołysce, więc potrzebowałam miejsca do przewijania i trzymania pieluszek itp., a jednocześnie na kółkach, by móc to schować (mamy w pokoju kącik/biuro, bo to wielki pokój jest) na gości np., no i swobodnie tym się obsługiwać. Wreszcie dostałam :) na to przewijak sztywny, potem na łóżeczko się go nakłada (przy synku też taki mieliśmy).
Jeszcze parę drobnych rzeczy (ale to już nie na allegro), jak będę mogła wychodzić - i gotowe :-)

ja tak z mniejszego formatu zakupów, cc będę miała ok.27.03 więc jutro wyruszam na zakup cieplejszej czapeczki dla Juniorka, bo nie mam takowej a u nas dziś leci śnieg :szok:

A ja z pytaniem.Wózek jest lepszy na stelazu metalowym czy aluminiowym.Bo moja teściowa ma obiekcje co do aluminium bo uważa że jest niezdrowy:cool: a ja tak nie uważam.A ze ona kupuje wózek to musze sie zorientowac i dac jej do zrozumienia ze sie moze myli

a ja po szaleństwach zakupowych :-D! Kupiłam rzeczy do szpitala, zamówiłam materac (wydaje się porządny ale zobaczymy MATERAC 120X60 Gryko Lux KOMFORT Line + GRATISY (3122525199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ), no i takie łóżeczko będę miała dla Maleństwa (już zamówione,mam nadzieję że przyjdzie przed świętami) Łóżeczko - tapczanik Delfinek 2 bez szuflady, jeszcze tylko pościel (nie zamówiona bo nie możemy z kolorem się dogadać :-D) Ala i As pościel z haftem 7el 90x120 (3096565057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

magda co do stelaża to wydaje mi się że metalowy jest cięższy a aluminiowy lżejszy. A mamą się nie przejmuj, kup taki jaki tobie będzie odpowiadał. I nie patrz czy to zdrowe czy nie bo w tych czasach jakby popatrzeć na wszystko co zdrowe lub nie to oszaleć można, bo się okazuje, że wszystko i tak jest szkodliwe.

reklama
kasiek23; zamowilam tez materac tej firmy ale troche inny model :-) mam nadzieje ze sie sprawdzi..

Do góry