kilolek
podwójna listopadowa mama
hahah uśmiałam się!!!a czytamy to samo forum??
A na powaznie LASKI SPOKÓJ!!!!! bo zaraz będziemy zakładać kolejną sonde by wybrac sędziego modów albo jakiegos nadmoda, bo nam się te pozabijają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahah uśmiałam się!!!a czytamy to samo forum??
hahah uśmiałam się!!!
A na powaznie LASKI SPOKÓJ!!!!! bo zaraz będziemy zakładać kolejną sonde by wybrac sędziego modów albo jakiegos nadmoda, bo nam się te pozabijają
Myśle,że tak. Ja odbieram po swojemu i takie mam WŁASNE zdanie.;-)
Może uważasz,że jest źle na forum,że Kam nie powinna być modem a ktoś inny za nią.Nie wiem co tam sobie myslisz ale dla mnie( osoby która się udziela mniej ale za to jest codziennie kilka razy na BB) wcześniej było wszystko ok tylko teraz wymyslacie.
Mnie to już nawet nie śmieszy.Za bardzo sie wczuwacie.
moje zapytanie czy czytamy to samo forum dotyczyło tego fragmentu przejrzyj ten wątek kilka stron wstecz i wtedy możemy podyskutować......wcześniej nie widziałam jakiś problemów na forum i kłótni...
Nie czepiam.Przepraszam jesli to w taki sposób odebrałaś.ej laska zabastuj czego się mnie czepiasz????
moje zapytanie czy czytamy to samo forum dotyczyło tego fragmentu przejrzyj ten wątek kilka stron wstecz i wtedy możemy podyskutować...
a to co ja uważam napisałam parę postów wyżej...

a utarczki na ten temat są bezsensu;-)
a może warto?
Fajnie było:-)

Poki co mamy 2,5 moim skromnym zdaniemDwóch modów wystarczy- moim zdaniem.
No chyba,że teraz sonde zrobimy 2 czy 3 ma być![]()