Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja lekarka (gin w ramach nfz) nie dała mi skierowania na to badanie...robiono mi je pół roku temu na onkologii-wynik igg 0.19(ujemny do 0.9) i igm 0.771(ujemny do 0.8,czyli)...oba ujemne,choć igm taaaak blisko granicy normy:-(...z kotami wychowuję się od urodzenia-zawsze w domu było ich wiele.teraz też mam 2.a jednak toxo nie przebyłam
muszę zrobić igm prywatnie,bo moja gin mówi,że nie ma potrzeby tego robić...paranoja...ile kosztuje takie badanie?interesuje mnie oczywiście tylko wskaźnik igm,czyli ewidentna świeża infekcja...20 zł?50 zł?:-( zawsze coś...od razu przeciwciała cytomegalii zrobię i różyczkę też wypadałoby powtórzyć:-(Naturalnie to chyba tylko dingo występująUważam iż zwierzeta ( koty i psy ) czuja sie najlepiej w swoim naturalnym środowisku niz uwiezione w mieszkaniach.

Ale tylko wtedy, kiedy kot jest nosicielem toxo.Co do osób mających koty - większość z nich nie choruje na toxo z jednej prostej przyczyny - kontakt z nimi pozwala na nabycie przeciwciał.
To może na czas ciąży powinnyśmy się położyć w namiocie tlenowym tak jak Michael Jackson i poczekać do porodu.Po pierwsze jak się ma dużą hodowlę rybek akwariowych i to w mieszkaniu to jakbyś nie wiedziała istnieje takie coś jak odparowywanie wody wraz ze wszystkimi syfami jakie w niej są.
cytologię zawsze robiłam u mojej dr...ale wczoraj gdy zapytałam czy zrobi mi wymaz z pochwy odpowiedziała,że nie,bo jeśli nawet tam coś wyjdzie to ona i tak leczyć tego nie będzie...bo ''w ciąży się nie podaje żadnych leków''jej zdaniem...i tak sobie chodzę z tymi upławami.po pierwszym pójdę prywatnie i może tam ktoś zechce się tym zająć...