monitkaz
Fanka BB :)
UjemneA jakie wyszło Ci IGG ? U mnie na początku ciąży było ujemne a teraz nie wiadomo właśnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
UjemneA jakie wyszło Ci IGG ? U mnie na początku ciąży było ujemne a teraz nie wiadomo właśnie
Moje IGM wynosi <1 od początku ciąży do teraz 30 tygodnia wynik taki samKot ma tu niewiele do rzeczy, raczej brudne warzywa i owoce albo surowe mięso. Żeby zarazić się od kota, trzeba mieć braki w przestrzeganiu podstawowych zasad higieny. Niskie IgM i brak IgG może świadczyć o świeżej infekcji, gdy IgM nie zdażyło urosnąć, ale może być też wynikiem fałszywie dodatnim i trzeba powtórzyć badania.
Mnie to o i cytomegalia na którą już w ogóle nie ma żadnego lekuA ja mam pytanie trochę z innej beczki. Czy przypuszczasz jak albo kiedy mogłabyś złapać toxoplazmozę? Czy zdarzyło się zjeść jakieś niedogotowane mięso albo brudny owoc/warzywo?
Mnie szczerze przeraża ta choroba w ciąży![]()
Poczytaj sobie po jakim czasie występują objawy i jaki jest okres wylęgania, bo na pewno nie od razu "po zjedzeniu".Cześć dziewczyny, ja zjadłam szynkę parmeńską ( nie wiedziałam że to zakazane w ciąży) i teraz źle się czuje. Strasznie się boje a muszę poczekać 7 dni żeby sprawdzić czy nie zaraziłam się toxo. Czy też miałyście złe samopoczucie prze zarażeniu? Proszę pocieszycielką No odchodzę od zmysłów.
Dzięki, sprawdzę a na razie czekam co nie jest prostePoczytaj sobie po jakim czasie występują objawy i jaki jest okres wylęgania, bo na pewno nie od razu "po zjedzeniu".