Czy któraś z was miała toksoplazmozę w ciąży? Czy okazało się , że któraś z was została zarażona toksoplazmozą w ciąży? Z waszymi maluszkami wszystko ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak ale z tego co wiem dziewczyny często robią awidnosc po antybiotykuMi też zakaznik powiedział, żeby nie robić powtórnych przy branoi antybiotyku. Bo wynik będzie zafałszowany....
Ja nie robiłam, nie kazał mi lekarz zakaznik. Przez całą ciąże nie robiłam badań na toxo później, bo właśnie zakaznik powiedział, że one przy antybiotyku będą niemiarodajne. Miałam dopiero zrobione jakoś miesiąc po porodzie razem z badaniami krwi dziecka. Ale na te wyniki keascze czekam koło 1,5 tygodnia.No tak ale z tego co wiem dziewczyny często robią awidnosc po antybiotyku
A ja mam robić badania na igg i igm.No widzisz co lekarz to inaczejJa nie robiłam, nie kazał mi lekarz zakaznik. Przez całą ciąże nie robiłam badań na toxo później, bo właśnie zakaznik powiedział, że one przy antybiotyku będą niemiarodajne. Miałam dopiero zrobione jakoś miesiąc po porodzie razem z badaniami krwi dziecka. Ale na te wyniki keascze czekam koło 1,5 tygodnia.