Czy któraś z was miała toksoplazmozę w ciąży? Czy okazało się , że któraś z was została zarażona toksoplazmozą w ciąży? Z waszymi maluszkami wszystko ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj, widzę, że pytanie jest jeszcze z tego roku więc pozwolę sobie zapytać jak sytuacja wygląda na ten moment? Ja obecnie jestem w 35msc ciąży i właśnie na powtornych badaniach na toxo, wyszły mi wyniki dodatnie - co świadczy o świeżym zakażeniu niestety.. czekam na wyniki awidnosci. Bardzo się martwię, tak naprawdę już nie daleko do porodu, chciałabym wiedzieć jak z tym postępować? Jak Ty się czujesz i dzieciątko?Czy któraś z was miała toksoplazmozę w ciąży? Czy okazało się , że któraś z was została zarażona toksoplazmozą w ciąży? Z waszymi maluszkami wszystko ok?
Lekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxoWitaj, widzę, że pytanie jest jeszcze z tego roku więc pozwolę sobie zapytać jak sytuacja wygląda na ten moment? Ja obecnie jestem w 35msc ciąży i właśnie na powtornych badaniach na toxo, wyszły mi wyniki dodatnie - co świadczy o świeżym zakażeniu niestety.. czekam na wyniki awidnosci. Bardzo się martwię, tak naprawdę już nie daleko do porodu, chciałabym wiedzieć jak z tym postępować? Jak Ty się czujesz i dzieciątko?
Jeszcze nie mam wyników zLekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxo![]()
Czekam na wynik awidnosci, po wynikach napewno dostanę antybiotyk.Lekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxo![]()
Bardzo się cieszeKoleżanka o której pisałam na początku, brała całą ciążę antybiotyk. Urodziła przez CC zdrową córeczkę tydzień temu. Po 3 dniach wyszły ze szpitala.
AmaaMo jakie masz IgG i IgM? u mnie w 37tyg wyszło IgG 468 a IgM 2,26, jestem przerażona szczerze mowiac....Jeszcze nie mam wyników z
Czekam na wynik awidnosci, po wynikach napewno dostanę antybiotyk.