małaczarnulka
Początkująca w BB
Cześć. Kobietki czy któraś z was ma królika i toksoplazmoza wyszła wątpliwa? Czy musiałyście oddać pupilka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Toxoplazmoza nie ma nic wspólnego z Twoim pupilem chyba że zjesz jego odchody.Cześć. Kobietki czy któraś z was ma królika i toksoplazmoza wyszła wątpliwa? Czy musiałyście oddać pupilka?
A zwłaszcza jeśli już masz toxo to oddanie kota/ krolika czy kanarka to debili
Kurde nie przemyślałam , jadłam metkę , taka dobra pyszna . DziękujęŹródłem zakażenia toksoplazmozą może być surowe lub niedogotowane mięso, np. wieprzowe. W czasie ciąży należy zrezygnować z jedzenia tatara, metki, białej kiełbasy lub krwistych befsztyków oraz zrezygnować z próbowania surowego mięsa np. na kotlety w trakcie ich przyprawiania.
Myślę, że sam królik w sobie jest niegroźny czy nawet kot. Musiałabyś mieć styczność z odchodami, bądź zjeść surowe mięso. Zostaw pupila, tylko bądź ostrożna
niestety, czasami to co dobre to zakazane, lepiej się "przemęczyć " ale w słusznej sprawieKurde nie przemyślałam , jadłam metkę , taka dobra pyszna . Dziękuję